Kam čert nemůže…nastrčí manžela přehled

Kam čert nemůže…nastrčí manžela https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387477/bmid_kam-cert-nemuze-nastrci-manzela-A8n-387477.jpg 3 59 59

Zuzana se vdává mladá... Ne proto, že je těhotná, ale Dušan je její velkou láskou, a když ji v měsíční noci romanticky požádá o ruku, přikývne. Je jí devatenáct a myslí si, že manželství je vstupenkou do ráje. Po pár letech to ovšem vypadá jinak. Zuzana, aby se mohla starat o domácnost, nedokončila vysokou školu a pracuje jako sekretářka protivného šéfa. Dušan je dobrodruh, pořádl někde slézá vysokohorské štíty nebo sjíždí divoké řeky, pak o tom píše úspěšné knihy a natáčí televizní dokumenty. A potom Zuzana podá žádost o rozvod.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kam čert nemůže…nastrčí manžela. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

cleopatra11
24.02.2024 5 z 5

Moc hezký příběh, přímo ze života. Přečteno za 3 hodiny.

jana-cisarova
30.11.2023 3 z 5

Kniha se lehce četla, na podobné téma jich však už bylo od autorky více. Šestnáctiletá zamilovaná Zuzana se dá pochopit, ale nepochopím přístup jejích rodičů. Jistěže měli o ni strach, aby nedopadla s mužem o 15 let starším špatně. Jejich konečné zavržení vlastní dcery už bylo ranou pod pás.
Zuzka si pomohla jen do zlaté klece, která ji po několika letech začala dusit. Dušan byl zpočátku hodným a vzorným ochráncem své mladé ženušky, později se ukázal být jejím diktátorem. Když se chtěla vymanit a zařídit si život podle svého, zapudil ji. To jí pomohlo prosadit si svůj styl života.
Celkově hodnotím příběh na tři hvězdičky. Odpočinková četba.


Zuzunda
27.05.2023 4 z 5

První kniha od autorky co jsem četla a určitě ne poslední. Řekla bych taková česká Julia Caplinová... Zamotaná láska, spousta jídla, děj krásně plyne a nemusíte u čtení přemýšlet. Velmi příjemná oddechovka!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kam čert nemůže…nastrčí manžela v seznamech

v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě10x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x