Jizva přehled

Jizva
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461660/jizvaid8D7f-WaB-.jpg 4 53 53

Ink série

< 3. díl

Tajemství kůže Leoře ukázalo, že všechno není tak, jak se na první pohled zdá. Jiskra ji naučila, že každá mince má dvě strany. Ale teď už má Leora životních lekcí dost – chce napsat vlastní příběh. Ve výbušném finále této jedinečné románové řady se Leora bude muset poprat se svou minulostí i budoucností – a přijít na to, že to nejspíš nebude jednoduché.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Scar , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jizva. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

klaraj093
04.01.2024 3 z 5

Takový potenciál to mělo. Konec zklamal. Celá kniha se mi táhla, čekala jsem pořádný napětí na konci a nic. Série je to pěkná, ale konec to opravdu tak nějak zkazil.

anebar
26.02.2023 4 z 5

To si tak čtete knižní sérii pro mladé a jste skoro na konci. Pak se děj zvrátí tak, že chvilku čumíte, jestli je to tam fakt napsané. A ono je. První dvě knihy ze série se četly rychle, poslední kniha (tato) je trochu pro silnější povahy. Pokud jste četly předešlé, doporučuji dočíst.


Romča11
01.01.2023 3 z 5

Závěrečný díl série Ink mě dost zklamal. Možná to bylo tím, že jsem měla náročnější období, když jsem ho četla, ale tenhle díl byl pro mě nejslabší.
Většinu knihy se toho vlastně moc nedělo. Závěrečný díl je zaměřený na popis gradace místní propagandy a na takový spíše pasivní boj hlavní hrdinky s vůdci.
Kvůli táhlému popisu situací jsem se postupně začala v knize tak trochu ztrácet a byla jsem vlastně ztracená i během závěrečného rozuzlení, které jsem vlastně skoro vůbec nepochopila.
Kniha a vlastně i celá série byla v jistých místech dost předvídatelná. Jakákoliv náhodná vzpomínka byla zmíněna, bylo jasné, že bude využita později a bylo mi hned jasné jak.
Kniha je opět rozdrlena na krátké kapitolky, stejně jako předešlé díly, takže se čte docela rychle. Pokud se však člověk dostane k delší kapitole, bude pro těžší se jí prokousat.
Některé postavy jsou sympatické a dobře popsány, hlavní hrdinka mi ale většinu knihy lezla tak trochu krkem.
Tahle série mě oprqvdu bavila. Měla originální nápad, poskytla pohled z obou stran a proto jsem od posledního dílu čekala si něco jiného.
Musím říct, že na tuhle knihu a rozuzlení celé série jsem se dost těšila a možná i právě proto mě kniha dost zklamala. Nedostala jsem to, co jsem čekala a konec téhle knihy a vlastně závěr celé série mě zklamal a nepochopila jsem ho.
Sérii jako celek však doporučuju. Jen v jejím závěru budete možná trochu zklamáni.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jizva v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených3x
v Knihotéce118x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit10x

Štítky knihy

anglická literatura pro mládež fantasy

Autorovy další knížky

Alice Broadway
britská, 1980
2018  74%Tajemství kůže
2018  75%Jiskra
2020  74%Jizva