Život je příliš krátký přehled

Život je příliš krátký https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522652/bmid_zivot-je-prilis-kratky-WoM-522652.jpeg 5 102 102

Jenom kamarádi série

< 3. díl

TA NEJVĚTŠÍ LÁSKA MŮŽE ČEKAT HNED ZA ROHEM… Žít každý den, jako by byl poslední, není pro Vanessu Priceovou jen motivační citát z facebooku. Její matka a sestra se kvůli dědičné nemoci nedožily třicítky, a tak Vanessa nic nebere jako samozřejmost a snaží se plnit si všechny své sny, dokud může. A opravdu moc touží procestovat celý svět… Udělá tedy to, co vždycky, a vrhne se do toho po hlavě. Dá výpověď v práci, sbalí kufry a koupí si letenku. Jenže zatímco miliony lidí užasle sledují její dobrodružství na youtube, ona sama stejně užasle sleduje svou nevlastní sestru Annabel, která jí nechává v opatrovnictví malou dceru. Vanessa o dětech nikdy neuvažovala, a teď jí jedno srdceryvně pláče v náručí. Posledním člověkem, od kterého by čekala pomoc, je pohledný právník Adrian Copeland. Ačkoli bydlí hned ve vedlejším bytě, dosud se s Vanessou setkali jen letmo. Ovšem jak se zdá, s dětmi mu to jde skvěle. A nejen s nimi… Může si však Vanessa dovolit zamilovat se a začít s někým plánovat budoucnost, které se nemusí dožít? ____ Chytrá letní romance od autorky bestsellerů Jenom kamarádi a Šťastně až navěky. „Tuhle knihu prostě potřebujete!“ – Mollie’s Bookshelf „Vtipná i něžná romance, která má všechno, o čem jste si přáli číst!“ – Reading Frenzy... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Mystery Press
Originální název:

Life's Too Short , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život je příliš krátký. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

KatieKuli
25.05.2024 5 z 5

Vanessa se snaží žít svůj život jak nejlépe umí, a to bez ohledu na životní tragédie nebo peripetie, které jí potkaly. Ve čtyři ráno se seznámí se svým sousedem Adrianem, když se jí nedaří utěšit malou Grace, o kterou se stará. A jejich souseda obě zaujmou a postupně se mu nastěhují do života. Vanessa se živí jako youtuberka a snaží se získat co nejvíce prostředků na podporu výzkumu ALS. Celkem oprávněně se bojí, že v její rodině je toto onemocnění dědičné. Adrian pracuje jako právník, někdy i 19 hodin denně a vůbec videa, která natáčí Vanessa, nezná. Jaké je pak jeho překvapení, že všichni kolem její videa i možný zdravotní stav znají.

petulkapeta
25.05.2024 5 z 5

„Líbíš se mi, když jsi šťastná,“ odpověděl jsem upřímně. „Zábava je jen vedlejší bonus."

Příběh o dvou sousedních,kde přátelství se proměnilo v něco víc,ale oba si mysleli že to ten druhý cítí jinak...opak byl pravdou Adrian se do ní zamiloval a Vanessa jim byla unešena už od začátku. Háček spočíval v tom,že si myslela,že má smrtelnou nemoc na kterou v její rodině se umírá...celá série byla emotivní,ale pro mě vážně skvělá.


hlavajda93
22.04.2024 4 z 5

Pěkný příběh, ale asi od půlky mě začlo štvát, jak se navzájem chtěli, ale přesvědčovali se, že je ten druhý nechce. Jinak Adrian byl zlatíčko...aspoň do té doby než chtěl rozhodovat o životě Vanessy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Život je příliš krátký v seznamech

v Přečtených119x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených8x
v Knihotéce125x
v Chystám se číst101x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech3x