Vysoké hry inspektora Rádla přehled

Vysoké hry inspektora Rádla https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352348/mid_vysoke-hry-inspektora-radla-L0Z-352348.png 4 25 25

Jan Rádl série

< 3. díl >

Doba zrychluje, nabírá obrátky, které ženou Československo i Evropu do nebezpečných časů. Druhá polovina třicátých let se nese ve znamení překonání hospodářské krize, dynamického rozvoje a pokroku v mnoha oblastech. Vrchní inspektor Jan Rádl ze Zpravodajské ústředny ale zná i její odvrácenou tvář. Do pohybu se dávají síly, kterým bude muset čelit se stávajícími i novými kolegy. Kolbiště je stále užší a užší a karty jsou možná rozdány tak, že ani sebevětší úspěch na tajné frontě katastrofu stejně neodvrátí. Je třeba připravit se na zlé roky…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vysoké hry inspektora Rádla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Roberta
03.09.2019 5 z 5

Četla jsem tuto serii na přeskáčku a u prvních dílů jsem se trochu smála pod fousy, ale nakonec jsem si na ten styl zvykla a začaly mě osudy a postoje postav bavit.

kuruteku
10.01.2018 4 z 5

Výborné. Sice psáno z pohledu, který nemusím, ale o to více zajímavé. Sice to není úplně uvěřitelné a plastické, něco už napsal Zábrana se Škvoreckým (a vtipněji), něco napsali jiní, ale i tak. Nemohl jsem přestat.


ivoiro
04.11.2017 5 z 5

Naprosto skvělý příběh, který jsem doslova zhltnul. Nemůžu se dočkat dalšího pokračování osudů hlavních hrdinů v té tragické době.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vysoké hry inspektora Rádla v seznamech

v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit4x