Italské radosti přehled

Italské radosti https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379864/bmid_italske-radosti-xqu-379864.jpg 4 46 46

Překrásné jaro strávené na jihu Itálie vám může nebezpečně stoupnout do hlavy. Obzvlášť, když jste doma nechala nesnesitelného manžela, máte za sebou bankrot, prcháte před panovačnou matkou nebo vás bolestně zasáhla manželova nevěra. Mezi korunami citroníků na jihoitalských svazích probleskuje stříbrná hladina moře a čtyři ženy, z nichž každá je úplně jiná, potkají přátelství a zážitky, které jim otevřou dveře do nového světa. V příběhu plném nezapomenutelných aktérů, mezi nimiž nechybí jízlivý starý umělec odvedle ani ctižádostivý mladý gigolo, vám Maeve Haranová s vtipem a lehkostí vyloží důvody, proč je dobré se jednou za čas tak trochu zbláznit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

An Italian Holiday , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italské radosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

PeťulaV.
17.05.2023 5 z 5

Moc milá oddechovka přímo stvořená na nějakou tu letní dovolenou. Úplně jsem se viděla na pláži, v ruce koktejl se slunečníčkem, nad hlavou tu přenádhernou modř, mezi prsty bělostný písek a před sebou úžasně tyrkysové moře. Cítila jsem tu záplavu vůní, vůni květů, citronovníků, vína i naprosto božské italské kuchyně. Jenom tam tak teď doopravdy být.. Je to knížka pro radost, taková pohádka pro dospělé, díky které si člověk uvědomí, že šťastní nejen můžeme, ale musíme být v každém věku. A i když už to štěstí někdy nevidíme, stačí malý kousek ráje, maličká odchylka od každodenního stresu a stereotypu, odpočinek a hned se zas nad naším životem objeví to dlouho očekávané sluníčko a život je krásnější. Chci žít, chci být šťastná a po dočtení mám zase obrovské nutkání sbalit si kufr a všechna ta místa poznat osobně. Za mě moc fajn pohodovka, kterou jsem teď zřejmě přesně potřebovala :o)

Kristy.Seb
01.08.2022 4 z 5

Lidi vidí jenom tvář, kterou jim ukazujete.

Lidi v sobě někdy mají mnohem víc, než kolik druzí vidí jen na povrchu.

Život se vždycky umí vyvrbit úplně jinak, než by člověk čekal.

Ve stínu sopky žijeme svým způsobem vlastně všichni.

Vzala jsem si knihu jako letní oddechovku. Dlouho jsem četla tuhle knihu, nedařilo se mi začíst. Konec knihy mě chytnul.


Aisha.H
15.06.2022 5 z 5

Přesně takhle si představuji knihu na letní dovču. Žádná velká dramata, trošičku zápletka a hezký konec. Mám ráda oblast okolo Neapole, úplně jsem se tam díky knize ocitla s hrdinkami.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Italské radosti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených71x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených1x
v Knihotéce121x
v Chystám se číst66x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

pro ženy

Autorovy další knížky

Maeve Haran
britská, 1950
2018  73%Italské radosti
2020  73%Báječné časy
2000  80%Největší přání
2000  71%Válka pohlaví