Hotel v Paríži: Izba č.1 přehled

Hotel v Paríži: Izba č.1 https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240312/bmid_hotel-v-parizi-izba-c-1-voV-240312.jpg 2 288 288

Prvý diel erotickej trilógie je francúzskou „odpoveďou“ na Fifty Shades (Päťdesiat odtieňov sivej). Šarmantná Francúzka Annabelle chce skončiť s prácou spoločníčky, pretože sa bude vydávať. Jej budúci manžel David je vplyvný a bohatý muž a o jej práci nič netuší. Na poslednej schôdzke Annabelle s hrôzou zistí, že jej klientom je charizmatický Louis, Davidov brat. Po tomto stretnutí dostáva pozvania na intímne stretnutia do hotela Charmes, kde je každá izba venovaná nejakej známej francúzskej kurtizáne, a musí splniť niektorú z erotických predstáv neznámeho milenca, ktorý úzkostlivo skrýva svoju totožnosť. Je to Louis? Čo by na to povedal budúci manžel?!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Hotelles: Chambre un , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel v Paríži: Izba č.1. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (75)

Verresa
19.04.2023 1 z 5

Bohužel tohle se vůbec nepovedlo. Do knihy jsem se nutila a dočetla jsem jí, jen proto, že nesnáším, když knihu odložim. O polovinu mohla být pro mě kratší a hlavní hrdinka? Chtěla jsem vlézt do knihy a profackovat jí. Ještě mě čekají další dva díly a jsem zvědavá, protože mají být lepší.

Eva_Skala99
26.03.2023 4 z 5

Sérii jsem zvolila a pořídila, protože měla být napsána v podobném stylu, jako Padesát odstínů šedi, temnoty a svobody. Musím říct, že kniha je dobře napsána, má dobrou zápletku, rozuzlení i konec ..
Ale! Má spoustu hluchých míst, které se nutíte číst, Elle má těžký bordel v hlavě a co vymýšlí David a Louis, to taky člověk pochopí až na konci. Její nejlepší kamarádka Sophia mi taky přijde v některých kapitolách jako by nevěděla či je.
Výsledek ? Dobrá příběh, ale zbytečně moc zamotaný, v jednoduchosti je krása by tady bylo lepší.
Každopádně jdu na další díl, protože jsem zvědavá, jestli se autorka trochu "posune".


dooky
14.06.2022 odpad!

Tak tohle vážně ne. Jsem chorobný dočítač, a i když se mi kniha příliš nelíbí, tak jí dám šanci a dočtu, ale tohle vážně ne. Styl psaní je děsný, celé mi to přišlo zmatené, akorát mě z toho rozbolela hlava a to u čtení vážně nemám zapotřebí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hotel v Paríži: Izba č.1 v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených478x
ve Čtenářské výzvě31x
v Doporučených8x
v Knihotéce252x
v Chystám se číst168x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech4x