Host přehled
Strach přichází bez pozvání. Iris a Gabriel mají krásný dům na britském venkově, úspěšnou dceru a dobré přátele Laurie a Pierra, kteří žijí v Paříži. Když se však Gabriel stane svědkem tragické události v nedalekém lomu, zdánlivé štěstí se rozplyne. Ve vypjaté situaci se v jejich domácnosti objeví nečekaný host – Laurie, která přebírá Irisinu identitu a zajímá se o záhadné úmrtí. Navíc není jedinou podezřelou osobou, která se ve městě paralyzovaném strachem objeví. Ustojí manželství Iris a Gabriela všechny nástrahy?... celý text
Originální název: The Guest, 2024
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Host. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 152 komentářůSouvisející novinky - Host (7)
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)
02.09.2024
10 nejčtenějších knih (červenec)
15.07.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Host v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 13x |
| v Přečtených | 709x |
| ve Čtenářské výzvě | 61x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 200x |
| v Chystám se číst | 266x |
| v Chci si koupit | 96x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Bernadette MacDougall také napsal(a)
| 2017 | Za zavřenými dveřmi |
| 2018 | V pasti lží |
| 2019 | Přiveď mě zpátky |
| 2020 | Dilema |
| 2022 | Terapie |

90 %
71 %

Kniha je skutečně taková oddechovka, snadno se čte, pro svou jednoduchost dokáže vtáhnout, člověk nemusí příliš přemýšlet, jen se unáší dějem a přemýšlí, kdo za tu všechnu šlamastyku vlastně může. Konec byl povedený, překvapil.
Není to žádná nadupaná bomba, ale na podzimní večery mi to stačilo. :) Přidala jsem hvězdu za ten konec, mám ráda, když něco nečekám a zároveň to do děje pak všechno zapadne.