Samé mrzutosti přehled

Samé mrzutosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112702/mid_same-mrzutosti-pO2-112702.jpg 4 84 84

Imogen Waterstonová chce priviesť na mizinu krutého nepriateľa a na to potrebuje muža s pevnou vôľou a železnými nervami. Preto k sebe pozve grófa Colchestera, legendárneho bádateľa, ktorý jej ako jediný môže pomôcť. Imogen ho presvedčí, aby sa vydával za jej nápadníka a nenápadne rozšíril, že je majiteľkou cennej mapy s pokladom. Oboch však prekvapí sila vzájomnej príťažlivosti. Nekonvenčná dáma sa náhle ocitne vo víre ozajstnej vášne... a zoči-voči nebezpečenstvu, ktoré sa vynorí z labyrintu londýnskej spoločnosti.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Samé mrzutosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

pip11
05.06.2022 3 z 5

Nechyběl vtip ani napětí… a přece si mě tato kniha od mé oblíbené autorky moc nezískala. Závěr celkový dojem trochu vylepšil, tak hodnotím alespoň lehce nad průměr.

AniDi
04.05.2021 5 z 5

Romantika s lehkou detektivní zápletkou. Moc hezké, hlavní hrdinka naivní ale roztomile. Čtení jsem si užila.


Kudík
29.10.2020 4 z 5

Autorka si na takové hlavní hrdinky potrpí, standardně jsou to knihomolky, autorky publikací nebo vědkyně. A musím říct, že se mi líbí, když je hrdinka inteligentně ztřeštěná, a až tak nezapadá do obvyklého společenského standardu. Imogen byla přesně taková, a k tomu i sympaticky nemotorná, plus v kombinaci s Matthiasem Marshallem (hrabětem z Colchesteru) a jeho "slabými nervy" docházelo k zajímavým i vtipným situacím. Některé jejich rozhovory, či taneční "zápasy" byly velmi úsměvné. Detektivní zápletka byla celkem jednoduchá, hlavně totožnost pachatelů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Samé mrzutosti v seznamech

v Přečtených152x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených5x
v Knihotéce111x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x