Harry Trottel a ta jemná tenata přehled

Harry Trottel a ta jemná tenata https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22022/bmid_harry-trottel-a-ta-jemna-tenata-D4l-22022.jpg 3 221 221

Harry Trottel série

< 2. díl >

Harry Trottel o rok zestárnul, což neznamená, že zmoudřel. Upřímně řečeno, to od něj nemůžeme čekat. Jeho trable s černokněžníkem Wolfframem pokračují, a to zdaleka není to nejhorší, co ho v tomto ročníku čeká. Rozhodně mu nepřidá zjištění, že Hadrin je skoroabsolvent Buziboru. Duchové mu působí stále víc problémů a definitivně přestane věřit na bazilišky, protože utrpí srážku s realitou a uvidí Buzzy Lišku v její pravé a děsivé podobě, jak nejí kukuřici.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Trottel a ta jemná tenata. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

KajusaKil
29.03.2024 3 z 5

Zvažovala jsem i 4*, ale nelíbí se mi vizuální zpracování knih této série. Potter ságu miluji, ale tohle je opravdu vtipné a dobře zpracované.

rencovav
02.10.2021 2 z 5

První srpnová přečtená knížka a zrovna taková blbost. Ale nějak jsem potřebovala nějakou blbost. Škoda, že tam bylo tolik překlepů. Taky vtipný to moc nebylo, většinou to šlo fakt zbytečně na sílu. Ale jinak dobrá parodie, taková peprnější a ne moc korektní, ale ušlo to.


Janeyx21
13.08.2021

O chlup více nekorektní čtení nežli první díl. Nic náročného, kdovíjak nenadchne, ale možná trochu urazí :-D :-D Tak jsem si u toho odpočinula a teď zase sáhnu po něčem vážnějším :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Harry Trottel a ta jemná tenata v seznamech

v Přečtených357x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených2x
v Knihotéce127x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit5x