Sázka lady Allertonové přehled

Sázka lady Allertonové
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448926/sazka-lady-allertonove67oKtB-6sZ-.jpg 3 30 30

Lady Beth Allertonová je odhodlaná získat zpět majetek, který její rodině před dávnými lety ukradl proradný hrabě z Trevithicku. Vyzve tedy současného hraběte Marcuse k sázce - ostrov proti její cnosti! Marcuse tahle mladá dáma zaujme a chce se o ní dozvědět vše. A nejen to, chce ji dostat do své ložnice! Beth je na vážkách - podlehnout okouzlujícímu hraběti, nebo vyhrát v sázce ostrov, který tak miluje?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Lady Allerton's Wager , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sázka lady Allertonové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Ála1968
17.04.2020 2 z 5

Začátek byl pěkný,ale potom to byla nuda,čekala jsem nějakou zápletku,nějakou akci,něco,co by mě dostalo,ale pořád se nic nedělo,jen obyčejné věci.Je to škoda,protože nápad nebyl vůbec špatný.

vcielka
09.02.2020 3 z 5

Nebolo to az take zle. Az nato, ze hrdinka, ktoru uvidel hrdina na plese kurtizan sa po par kapitolach kamsi vytratila a nahradila ju paranoidna hlupa naivka. Boli tam dlho sa tahajuce nezazivne pasaze a nelogicke vsuvky resp vsuvky, ktore pribehu nic nedali. Napriklad tie zbrane a zmienka o holandskom piratovi. Preco to do tohto pribehu autorka vlozila to absolutne netusim. Mozno to suvisi s druhym dielom serie, neviem. Ale v takom pripade to mala viac rozviest alebo to pretkat celym dejom a dodat tomu akusi vahu. Takto to bolo akoby to tam nasilu dolepila. Velka skoda, ze autorka cele nepisala v duchu plesu kurtizan a tej eterickej krasnej zene, ktora pritahovala pozornost kazdeho chlapa.


Barbora H
01.10.2017 2 z 5

Taková ptákovinka...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sázka lady Allertonové v seznamech

v Přečtených53x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x