Frost přehled

Frost
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347111/bmid_frost-Ztw-347111.jpg 3 122 122

Válečný mág Zikmund Frost se místo prohánění sukní musí zase jednou věnovat práci pro Organizaci. Což mimo jiné obnáší eliminaci čarodějů a dalších potvor. Někdo na něj ale přichystal podraz. Zdánlivě běžná akce v brněnském pavilonu Anthropos se proto zvrhne v krvavou lázeň. Aby toho nebylo málo, na scénu přichází opravdu mocný hráč z dávné minulosti. V Býčí skále u Adamova tak po staletích opět zní nejen bušení kladiv, ale i zoufalý křik rituálních lidských obětí. Jisté je, že než Frost zjistí, kdo za tím vším stojí, bude muset vystřílet ještě hodně zásobníků. A taky přivolat posily. Naštěstí ví, kde je hledat. Na historickém pomezí Čech a Moravy stával v bažinách hrad Krotenful. A strážil jej někdo, s kým si skutečně není radno zahrávat.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Frost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

Lacie
24.07.2023 4 z 5

Válečný mág Zikmund Frost... pro mě vcelku příjemné překvapení, i když přiznávám, že body navíc dodává Wolfi. Zadrhnutí v bažinách mi moc nevadilo, zato mi nejdou pod vousy všehoschopné sado-maso ženské hlídačky mužských kouzelníků, asi jsem někde vynechala nějaké to porno, které by mě lépe navnadilo na tenhle zvláštní svět.

Deimos
26.02.2023 3 z 5

Na Frosta jsem se těšil. Od autora už jsem četl jeho nejnovější knihu Pekelný pastýř a u ní jsem se skvěle bavil. Čekal jsem něco podobného od Frosta, ale možná proto, že to je autorova prvotina a mám už pár knih načteno od jeho konkurence, mě tato kniha dost zklamala. Začátek je slibný, prostředí Brna a jeho okolí je pro mě jako Brňáka velice příjemné. Nicméně tento pocit se už o pár stránek dál vytratí. Měl jsem problém udržet pozornost. Často jsem se přistihl, že mě to až tak nebaví a hlášky, kterých je tu hodně se víc míjeli účinkem, než se strefovali. A přitom těch hlášek a sarkasmu je tu mnoho a když to někomu sedne, může si knihu skvěle užívat. Mě to přišlo, jakoby to psal autor, (pro čtenáře) kterému je tak 15 možná 20 let a je to jeho prvotina. Přitom má autor velký rozhled, tak nevím, možná mi to jen tolik nesedlo. Uvidíme jak si budou stát Hitokiri a Leichenberg, pořád cítím potenciál a vzestupnou tendenci.(58%)


Krukron
03.07.2022 4 z 5

Tak se tak divím, kolik tu vidím špatných hodnocení. Zcela upřímně jsem s touto knihou spokojen. Dala mi přesně to, co jsem od ní očekával. Spoustu rychlé akce, drsná mluva a že se tam vyskytují pasáže jako z porna? A co jste čekali? Všichni milujeme F. Kotletu, který píše podobné věci a tam nám to nevadí a tady budeme dělat, jako že nás to uráží nebo co? Vím, že ta knížka má spoustu mezer a styl není úplně tak vybroušený, ale užil jsem si ji a dala mi přesně to, co jsem chtěl a potřeboval na oddechnutí. Nečekejte filozofickou knihu plnou hlubokomyslných myšlenek. Čekejte rychlou akci, kterou přečtěte za jedno odpoledne. Díky pane Fuchsi, mě Vaše knížka bavila a určitě si přečtu další.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Frost v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených157x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených1x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit10x

Štítky knihy

magie česká fantasy

Autorovy další knížky

Oskar Fuchs (p)
česká, 1982
2017  65%Frost
2018  79%Hitokiri
2020  81%Leichenberg
2021  68%Pekelný pastýř
2020  79%Černí husaři a probuzený démon