Favorit přehled

Favorit
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389776/mid_favorit-CBA-389776.png 4 73 73

Jeff Hinkley série

< 2. díl >

Jeff Hinkley, vyšetrovateľ Britskej dostihovej komisie, s ktorým sme sa zoznámili v románe Vydierač sa vracia v novom príbehu. Jedného dňa sa Jeffovi zdôverí populárny dostihový šampión Dave Swinton, že úmyselne prehral preteky, a naznačí, že ho ktosi vydiera. Bližšie okolnosti jeho činu však ostávajú zahmlené, a tak sa Jeff rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Spustí sa tým lavína dramatických udalostí, vrátane Swintonovej zdanlivej samovraždy a niekoľkých pokusov odstrániť samého Jeffa Hinkleyho. Úmerne s tým, ako sa Jeffovi darí odkrývať pozadie tohto zamotaného prípadu, stupňujú sa útoky naňho. Je čoraz jasnejšie, že nepriatelia sa v zúfalej snahe zmariť jeho vyšetrovanie nezastavia pred ničím...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Front Runner , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Favorit. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Gracinka
24.05.2024 3 z 5

(SPOILER) První polovina knihy se mi moc líbila. Příběh byl napínavý. Pak se dej přesunul ze stájí do Karibiku a nastala nuda. A ten konec a motiv vraha? To všechno jen kvůli daním? To se nepovedlo. Bylo by lepší víc rozvést dějovou linku s vyděračem.

Ladinek
15.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Nejsem si jist jaký smysl mělo do toho příběhu nacpat dva zcela nezávislé případy. Možná tak na matení čtenáře, protože ten první případ byl tak nějak uzavřen jen tím, že bylo čtenáři rozuzlení sděleno ex post.
Překladatel (nebo editor, či vydavatel) tomu také nepomohl zvolením zavádějícího titulu. Ten vyděračský příběh vlastně jen kalí vodu a není až tak moc důležitý.


john_silver
03.05.2024 1 z 5

Nejslabší felix, má padáka.
Tak nešikovně popsanou krizovou situaci jako tu při potápění jsem od Felixe ještě nečetl. První třetina knihy má dobrou úroveň, ale poté přibývá "co to sakra je" momentů, à la maturitní sloh na téma "Napodobte Dicka Francise". V závěrech kapitol jsem si mohl hlavu ukroutit nad tím, co vše se dá odbýt holou větou.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Favorit v seznamech

v Přečtených112x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených2x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit10x