Vládce mořských hlubin přehled

Vládce mořských hlubin https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108648/bmid_vladce-morskych-hlubin-xLm-108648.png 4 85 85

Farin a Holan série

1. díl >

Napínavé vyprávění z pera českého spisovatele, navazujícího na tradici verneovek. Český inženýr zdědí po otci chemický vzorec odolné látky, z které je možno postavit podmořskou gondolu pro výzkum mořského dna. Látka se stane předmětem nekalých machinací zahraničních mocností.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vládce mořských hlubin. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Pytlík
03.09.2023 3 z 5

Časem jsem si přivykl na sloh žáka páté třídy, kterým je tato kniha psána, a celkem jsem si děj užíval. Byť mi trochu vadily ty poněkud silně nerealistické prostocviky a vlnění, co předvádělo mořské dno, bylo pružnější než Věra Čáslavská ve vrcholné formě.

Marla
18.04.2021 5 z 5

Vlastním brožované vydání z roku 1969 s krásnými ilustracemi Gustava Kruma. A tak jsem si ho z nostalgie znovu po dlouhé době přečetla a konstatuji, že kouzlo nezmizelo a páně Troskovo vypravěčské umění přetrvává.


Radeon
02.04.2021 4 z 5

Leč jsem čet po 35. roce :) tak jsem se dostal někam do časů mladého fantazíra možná ani ještě školou nezkaženého, co žije ve svých představách o dobrodružství, vědě a technice. Hlavní hrdina byl takovým Mirkem Dušínem v něčem, což když jsem minulý rok čet, tak dnes už takový idol dokonalosti je na míle vzdálený současným idolům hlavního hrdiny.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vládce mořských hlubin v seznamech

v Přečtených123x
v Doporučených10x
v Knihotéce81x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech4x