Epocha přehled

Epocha https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523853/bmid_epocha-6520fc5f3a80d.jpg 4 70 70

Transcendence série

< 2. díl >

Epocha, druhý díl smyslné trilogie s duchovním naladěním, dějově přímo navazuje na první svazek Transcendence. Po strašlivé události Swayze uvízne mezi dvěma životy. Chce se lépe vyznat ve vzpomínkách na tragickou smrt osudové lásky profesora Hunta a zároveň začíná plánovat budoucnost s Griffinem, se kterým ji také možná spojuje více než jen náhoda. Děravé vzpomínky, které stále více zasahují do přítomnosti, a obavy o vlastní bezpečnost vyšlou Swayze na bolestnou cestu za odhalením pravdy. Obětuje vlastní sny, aby se pomstila a nalezla chybějící střípky událostí z jiného života? Nebo objeví jedinou pravdu, na které záleží? Epocha posouvá hranice toho, čemu věříme a co víme. Mění definici osudu a dokazuje, že tím jediným, co odděluje srdce a duši, je nekonečno. „Myslím, že část tebe budu milovat v každém životě.“... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Epoch , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Epocha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

ivetdos
08.02.2024 5 z 5

Celá tato série je pro mě jedno velké woow překvapení. Nebýt mých knižních kamarádek nejspíš bych se nepustila ani do prvního dílu Transcendence, která se pak umístila mezi mé nejlepší knihy za rok 2023. A přitom já a minulé životy nejdou dohromady, na nic takového nevěřím a ani po dočtení se to nezměnilo, ale tyto knihy?? To bylo něco.

Obě mě při čtení naprosto pohltily, byly tak čtivé, plné jiskření a chemie mezi hlavními hrdiny, zároveň chytré a bez zbytečných vycpávek. Prvek minulých životů mi tu vůbec nevadil, bylo to neskutečně dobře zpracované a druhý díl Epocha byl za mě ještě lepší než první.

Děj pro mě byl nepředvídatelný, což u tohoto žánru není obvyklé, a hlavně jak autorka knihu ukončila jsem upřímně nečekala. Celou dobu si hraje se čtenářovými emocemi, nenechá vás od čtení odejít, ale nakonec ji to stejně nejspíš odpustíte, ať už jste si to představovali jakkoliv. Miluju to a vám vřele doporučuju!

Budinskam
02.02.2024 5 z 5

Krásný , čtivý, originální příběh, který mě absolutně vtáhl.. Oproti prvnímu dílu pro mě teda čtivější, a podstatně náročnější. Vztahy mezi hlavními hrdiny napjaté. Swayze mě sice místy už doháněla k šílenství, když se pořád pídila po skutečnostech, ale v závěru jde vidět, jak se posunula a změnila své myšlení.
Griffin, ach bože, to je chlap snů a dynamika jejich vztahu no nádhera. Krásně napsáno, a ač by se dalo říct, že takový chlap snad neexistuje, autorka jejich vztah vyličuje natolik přízemním způsobem, že to nepůsobí nijak přitažené za vlasy a člověk se do něj opravdu zamiluje, a věří, že se jedná opravdu o reálnou bytost.
Hláška "Tak jak ses dneska měla Swayz?" "Můj kluk z krámu" Miluju! Bez slz se to neobešlo.


Bryel
30.12.2023 5 z 5

„Nenašel jsem ji. Nenašla ani ona mě. Našli jsme jeden druhého. Stalo se to samo. Bylo to dokonalé. Pořád je to dokonalé. Je v tom to dobré. I to špatné. A mezi tím vším taky moře ošklivého, ale dokud jsme to my, bude to dokonalé vždycky.“

Epický romantický příběh s hloubkou a prostorem pro zamyšlení, který mě tolik dojímal.
Ten vnitřní boj hlavní hrdinky mezi dvěma životy (a dvěma muži) byl přímo srdcervoucí. Osud, duše, spřízněnost. Nádherné čisté emoce.
Začátek se mi zdál maličko utahaný, ale kniha vygradovala do fantastického závěru, s kterým jsem moc spokojená.
4,75/5

„Věříte v reinkarnaci?“
„Na tom, čemu věřím, nesejde. Není to nakonec nic než víra.“

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zahrada slibů a lží, Do ráje a další knižní novinky (38. týden)

17.09.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Epocha v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených92x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce147x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Jewel E. Ann
americká
2023  86%Transcendence
2023  87%Epocha
2024  0%Štěstí