Drahá Avo přehled

Drahá Avo https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510382/bmid_draha-avo-6Xv-510382.jpeg 4 588 588

Už je to deset měsíců, kdy jsi tu byla naposledy, ale já na tebe nemohu zapomenout. Chybělo mi vidět, jak jdeš po chodbě. Chybělo mi slyšet, jak fandíš při fotbale. Chyběla mi vůně tvých vlasů. V prestižní, břečťanem porostlé Camdenské střední škole vládnou bohatí a oblíbení Žraloci. Kdysi dávno jsem chtěla být součástí jejich světa – dokud mě nezničili. Nemůžu v klidu chodit po zdejších chodbách, aniž by na mě všichni koukali a šuškali si. Poslední, co jsem čekala, byl anonymní milostný dopis od jednoho z nich. Prosím. Nenávidím každého z těch bohatých kreténů za to, co mi udělali. Otázkou je, který ze Žraloků je můj tajný ctitel? Knox, zjizvený quarterback. Dane, jeho dvojče. Nebo Chance, můj ex, který mi dal kopačky po tom večírku, na kterém mě kdosi znásilnil…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Dear Ava , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drahá Avo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (158)

MacaVaňková
08.04.2024 5 z 5

Skvělá kniha, která mě dostala. Plusove body dávám, ze je to psané že dvou pohledu. ( to mám velmi ráda)
Doporučuji

moudivlacek
29.03.2024 5 z 5

Jak můžete nejvíce ublížit ženě? Znásilnit ji, neboť neznásilníte jen tělo, ale i duši. Mnohé z obětí se nedokážou z této hrůzy vzpamatovat a jít životem dál. Většina potřebuje pomoct druhých.
Zde je příběh dívky, kterou znásilnili na večírku, ale protože byla "žebračka" a oni elita školy, nikdo jí to nevěřil. Vždyť byla opilá a tancovala s klukama.
Ava se po čase na školu zase vrací, a přitom se sebou vnitřně bojuje. A samozřejmě jí všichni okolo dávají vědět, že se vůbec neměla vracet - vždyť je jen pouhá udavačka a děvka a žebračka. I přesto vše Ava bojuje za svůj život a za život svého nevlastního bratra.
Na škole udávají prim tým Žraloků, v čele s Knoxem. Ava je rozhodnuta dokázat, že tentokrát už jí nezlomí. Ale Ava není jediná, kdo skrývá své tajemství, svou bolest a své pravé srdce. Jenže Ava si nevzpomíná, kdo ji znásilnil.....
Najde tu pár lidiček, kteří mají srdce na pravém místě, stojí na straně Avy. A Ava zjišťuje, že její boj nebude jen o nalezení viníka, ale hlavně boj o své srdce....
Příběh, při kterém jsem plakala (a nestydím se za to), při kterém jsem držela hrdinům prsty, při kterém jsem doufala a přála si pro ně to nejlepší. A také jsem si opět připomněla, jak tací lidé - jako třeba Ava a Knox -, musí bojovat, aby je tenhle svět "nesemlel", aby dokázali zvednout hlavu a bojovat!
*
"Jizvy jsou jako vyznamenání a ty nejstatečnější srdce jich mají nejvíc."


Zuzíček77
22.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Pane bože, tak tenhle příběh mě úplně srazil na kolena. Už si nepamatuju jak jsem si tuto knihu vybrala, ale myslím že zrovna v Dobrovským měli akce a nějak mi na ní padli oči. Anotace se mi také líbila a tak jsem po ní chňapla a jsem nesmírně vděčná, že ji mám. Je to už pět měsíců co jsem ji čtla ale stále je v mé hlavě. Avu jsem si zamilovala opravdu hned, pro mě silná holka, která si prošla peklem a to jen proto, že chtěla patřit mezi smetánku v místní škole. Do školy se vrací po dlouhé době a samozřejmě jí to není příjemné když si o ní všichni šuškají. Dovrší to milostný anonymní dopis, ale od koho je?
Tahle kniha mi dala neuvěřitelný kolotoč emocí, hltala jsem každou stánku a nemohla jsem knihu odložit. Opravdu povedený příběh, který navždy zůstane v mé knihovně.

všechny komentáře

Související novinky (5)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

10.03.2023


10 nejčtenějších knih (únor)

16.02.2023


10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (4)

Nechci spadnout na zem tak rychle. Nemiluju moc často. Já ne. Poddat se lásce znamená být zranitelný a to – Zapomeň na něj.


Opilost neznamená souhlas.


Někdy je to nejosamělejší místo na světě uprostřed davu.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Drahá Avo v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených745x
ve Čtenářské výzvě97x
v Doporučených38x
v Knihotéce356x
v Chystám se číst219x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech14x