Dosť dobré love storky přehled

Dosť dobré love storky
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273074/dost-dobre-love-storky-Gaa-273074.jpg 4 130 130

Alice a... / Alica a... série

< 10. díl >

Vzduch je doslova nabitý láskou! Billy a Sandie už začínajú byť s tým svojím hrkútaním fakt nechutní, babka so Stanleym sa rozhodli zobrať a Torova nová učiteľka vychádza s naším ockom až podozrivo dobre. Pokiaľ ide o mňa, Jazmínu a Linn, musíme mať pastelové družičkovské šaty. Pastelové? Fúúúj! Hroziaca módna katastrofa ma však netrápi až tak ako to, že sme zabudli na niekoho superdôležitého. É, celkom náhodou, že by na mamičku?... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Daisy, Dad and the Huge, Small Surprise , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dosť dobré love storky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

sgjoli
28.08.2022 5 z 5

Tenhle díl mi obsahově seděl o dost víc než ten předchozí. Autorka tu zakomponovala opět něco, na co jsem se momentálně nějak dokázala napojit. Hlavní hrdinka Alice tu prožívá dost intenzivní pocity stresu, smutku, frustrace, osamění a stesku. A neví, jak s tím naložit. Svatba babičky, zaláskovaní kámoši nemající na Alici vůbec čas, tatínek pokukující po nové učitelce svého synka a stesk po nepřítomné mamince. Na jednoho nálož jako hrom. [A ne, není to spoiler!] Dost jsem cítila z toho melancholický podtón.
Autorka uměla Aliciny pocity dost dobře zpracovat, že se to na mne dost dobře přeneslo - jako bych to cítila já sama. Úplně jsem rozuměla, jak moc to v Alici vře a jak těžké je tolik věcí pro ni v sobě zpracovat. Tím mne tahle kniha dost zasáhla. A mám to na knihách fakt ráda, když vy mně dokážou vyvolat nějaké emoce a dovolí mi, abych se emočně na ty postavy napojila a uměla jim tak rozumět.
A navíc tu na čtenáře čeká překvapivý zvrat na konci. Úplně přesně si pamatuju, jak moc paf jsem z toho byla, když jsem tuhle knihu četla poprvé. No, nadšená jsem z toho nečekané zvratu i teď.

9431
06.06.2019 3 z 5

průměrný příběh pro dívky


Twinny
27.12.2018 4 z 5

Příjemná kniha, která dodala další kouzlo jinak kouzelnému létu u prarodičů. Překvapivě i po několika letech si vybavím děj a hlavní zápletku. Pro čtenářky kolem třinácti let mohu jen doporučit.

2013

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dosť dobré love storky v seznamech

v Přečtených303x
v Doporučených3x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit6x