Dóóóst dobrý lovestory přehled

Dóóóst dobrý lovestory
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227885/bmid_dooost-dobry-lovestory-227885.jpg 4 130 130

Alice a... / Alica a... série

< 10. díl >

Alice nevychází z úžasu - všude kolem ní zuří láska, dokonce i taťka si podezřele dobře rozumí s novou učitelkou Růžou. Že by snad zapomněl na maminku? Sestry jsou z toho pěkně vyplašené a stejnou hrůzu mají i z blížící se babiččiny svatby, protože mají jít za družičky v šatech pastelové (fúúúj!) barvy. Může tohle dobře dopadnout?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dóóóst dobrý lovestory. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

sgjoli
28.08.2022 5 z 5

Tenhle díl mi obsahově seděl o dost víc než ten předchozí. Autorka tu zakomponovala opět něco, na co jsem se momentálně nějak dokázala napojit. Hlavní hrdinka Alice tu prožívá dost intenzivní pocity stresu, smutku, frustrace, osamění a stesku. A neví, jak s tím naložit. Svatba babičky, zaláskovaní kámoši nemající na Alici vůbec čas, tatínek pokukující po nové učitelce svého synka a stesk po nepřítomné mamince. Na jednoho nálož jako hrom. [A ne, není to spoiler!] Dost jsem cítila z toho melancholický podtón.
Autorka uměla Aliciny pocity dost dobře zpracovat, že se to na mne dost dobře přeneslo - jako bych to cítila já sama. Úplně jsem rozuměla, jak moc to v Alici vře a jak těžké je tolik věcí pro ni v sobě zpracovat. Tím mne tahle kniha dost zasáhla. A mám to na knihách fakt ráda, když vy mně dokážou vyvolat nějaké emoce a dovolí mi, abych se emočně na ty postavy napojila a uměla jim tak rozumět.
A navíc tu na čtenáře čeká překvapivý zvrat na konci. Úplně přesně si pamatuju, jak moc paf jsem z toho byla, když jsem tuhle knihu četla poprvé. No, nadšená jsem z toho nečekané zvratu i teď.

9431
06.06.2019 3 z 5

průměrný příběh pro dívky


Twinny
27.12.2018 4 z 5

Příjemná kniha, která dodala další kouzlo jinak kouzelnému létu u prarodičů. Překvapivě i po několika letech si vybavím děj a hlavní zápletku. Pro čtenářky kolem třinácti let mohu jen doporučit.

2013

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dóóóst dobrý lovestory v seznamech

v Přečtených302x
v Doporučených3x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit6x