Dobrý manžel...který nemlsá přehled

Dobrý manžel...který nemlsá https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140200/mid_dobry-manzel-ktery-nemlsa-65edbb3b905f0.jpg 3 82 82

Měla se stát lékařkou - ale vzepřela se rodinné tradici, a přestože ji vykázali z domu, stala se herečkou. Luboš jí vstoupil do života náhodou, a kdyby nebylo matičky přírody, rychle by ho z něj zase vyšachovala. Jenže dítě na cestě... Adriena kývla na sňatek, i když tušila, že ji nic dobrého nečeká. Tušení bylo prorocké. Přesto se pár let po Adamovi narodila Louisa a trvalo léta, než Adriena našla sílu vyvzdorovat si návrat do práce. Pak už to šlo ráz na ráz. Jakmile měla vlastní peníze, našla si milence, koupila byt a najala si právníka. K rozvodovému stání se přihnala v lodičkách na vysokém podpatku jako hollywoodská hvězda. Brzy jí ale sklaplo. Za soudcovskou stolicí seděl Jarda, její dávná láska, muž, s nímž se rozešla, aby jí nestál v cestě ke kariéře...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobrý manžel...který nemlsá. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

babiočka
17.06.2023 5 z 5

Autorka píše s mírným nadhledem o situacích, které se v životě skutečně dějí.
Mně se knížka moc líbila, přestože jsem některé momenty musela zhluboka prodýchat.
Adriena měla, nastěstí, dost přátel s pomocnou rukou a i když byla trochu naivní a submisivní, dokázala si i jít za svým cílem. Ovšem největší "bomba" celého příběhu je poslední věta :-))

lalela
19.10.2022 1 z 5

Mé dojmy jsou rozporuplné, na jednu stranu výborný příběh, ale zasloužil by si lepší zpracování. Humor skřípal, tak moc se autorka snažila napsat něco vtipného, až to vyznívalo trapně. Knížku jsem dočetla, ale autorka se nestane mojí vyhledávanou super spisovatelkou.


laura
08.11.2021 1 z 5

Nic moc. Příběh divně začíná - a divně i končí. Skoky v ději mi neseděly a připadalo mi, že při odevzdání rukopisu autorce pár listů někde vyklouzlo. Každopádně tohle nemělo vůbec žádnou šťávu a vlastně ani pořádný děj.

Za mě příběh, který mě ničím extra neoslovil...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (17. - 23. 8.)

15.08.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dobrý manžel...který nemlsá v seznamech

v Přečtených137x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x