Diagnóza:Odsúdení na smrť přehled

Diagnóza:Odsúdení na smrť https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73090/diagnoza-odsudeni-na-smrt-73090.jpg 4 83 83

V tomto diele sa autor zameral na napínavý príbeh lekárky, ktorej podozrenie na príznaky smrteľnej otravy ohrozuje jej profesionálnu existenciu i jej vlastný život. Doktorka Abby Dolanová má sľubnú kariéru v sanfranciskej nemocnici, keď je postavená pred rozhodnutie, či odísť so svojím snúbencom, inžinierom Joshom Wylerom do mestečka Patience, kde ho zamestnal gigantický chemický koncern Colstar. Abby si tam nájde prácu na pohotovosti a začína si v novom prostredí zvykať - kým sa neobjaví prvý pacient s príznakmi, ku ktorým sa nehodí nijaká diagnóza. A tu sa začína napínavý a vzrušujúci príbeh.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Aktuell
Originální název:

Critical Judgment , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Diagnóza:Odsúdení na smrť. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

denib
13.12.2023 4 z 5

Dobrá, napínavá kniha plná akce. Až jsem se neubránila tomu, abych si hlavní hrdinku Abby představovala tak trochu jako Ramba. Co všechno zvládla a vydržela by slušelo lecjakému hrdinovi z akčních filmů :-) I rozuzlení záhady bylo nepravděpodobné. Ale tyhle nedostatky přebíjí fakt, že jsem se při čtení prostě bavila. Zase jednou jsem byla zvědavá a napnutá, jak to celé dopadne a navíc se to výborně četlo.

Bax9
03.05.2023 4 z 5

Na knihu, resp. audioknihu, jsem narazila úplnou náhodou a byla jsem příjemně překvapená. Bylo to napínavé, příběh zajímavý, hlavní hrdinka sympatická, i když opravdu trochu Jack Ryan :-), ale to se dá pochopit, v té době jely akčňáky. :-) Celkově hodnotím dobře, příjemná oddychovka s napětím, akorát na zkrácení nudné cesty autem do práce.


janina66
14.04.2023 3 z 5

Audiokniha.
Je vidět, že kniha je víc než 25let stará. Zejména vyšetření, zavádění přístrojů na pohotovosti. V knize to bylo až zbytečně zdlouhavě popisováno. První půlka byla až nudná, ale konec to trochu vylepšil. I když z doktorky Ebby se stala neohrožená Xena. Tohle se mi nelíbilo a od autora už nic číst nebudu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Diagnóza:Odsúdení na smrť v seznamech

v Přečtených144x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených5x
v Knihotéce94x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech3x