Budu ti nablízku přehled

Michael Robotham

Cyrus Haven série

Cyrus Haven se připravuje na to, že doma po téměř dvaceti letech přivítá svého bratra, který má být propuštěn z psychiatrické léčebny. Elias se vrací do úplně jiného světa – Cyrus je nyní úspěšným psychologem a sdílí dům s Evie Cormacovou, dívkou s pohnutým osudem, která má však neskutečný dar: dokáže poznat, když někdo lže. Když dojde k vraždě muže, jehož dcera Maya následně zmizí, Cyrus má za úkol vytvořit profil vraha a vystopovat poslední kroky zmizelé dívky. Policie se domnívá, že Maya byla zdrogována a unesena z baru, kde pracuje Evie. Nedlouho poté dojde k dalšímu únosu a Evie je jediným svědkem, který zahlédl únosce. Věří jí však pouze dva lidé. Jedním z nich je Cyrus. A tím druhým sám vrah.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2023 , MOBA (Moravská bastei)
Originální název: Lying Beside You, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Budu ti nablízku. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

mi-380
27.11.2025

Absolutní rychločetba ve spojení se zajímavými postavami, razantními konverzacemi a dobře vykombinovanou (s občasným pocitem lehké překombinovanosti) zápletkou – z toho vychází, že autor znovu potvrzuje zařazení mezi mé OBLÍBENÉ a už sháním další díl série: Než jsi mě našla.
95 % (zatím 239 hodnotících s průměrem 93 %).

DJ je něco přes 40 a má nádherně hluboký hlas a husté černé vlasy. Pořád má sotva postřehnutelný zbytek pákistánského přízvuku, protože její rodiče se do Anglie přestěhovali, když jí bylo sedm. Byli hodně přísní a chtěli ji provdat za nějakého muslimského kluka, ale ona se tajně provdala za saxofonistu jménem Nigel a musela se skrývat, protože jí rodiče vyhrožovali zabitím.

všech 62 komentářů

Související novinky - Budu ti nablízku (1)

Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)

26.11.2023

Kniha Budu ti nablízku v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně146x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi