Pořád jsme to my přehled

Pořád jsme to my https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515870/bmid_porad-jsme-to-my-Sz7-515870.jpg 4 56 56

Ben strávil první rok na univerzitě prací na fantasy románu se svým spoluautorem Mariem, který je skvělý v doučování španělštiny, a ještě lépe líbá. Všechno je perfektní, tak proč nemůže přestat myslet na Arthura, který se po dvou letech od jejich rozchodu najednou vrátil zpátky do New Yorku? Arthur je na vysněné stáži na Broadwayi a doma má přítele, s nímž nemůže být šťastnější. Jakmile však narazí na Bena, který objímá tajemného chlapce, začne přemýšlet, jestli jeho city k němu někdy opravdu zmizely. Přestože se chlapci snaží soustředit na svou budoucnost, minulost jim nedá spát. Co když se jim vesmír snaží říct, že jsou si přece jen souzeni? Doporučený věk 13+... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Here's to Us , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pořád jsme to my. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

JitulHa
17.02.2024 3 z 5

Kniha Pořád jsme to my, zanechala pořád stejný dojem jako její předchůdkyně. Jak to říci? V prvním příběhu se zdálo, že mezi hlavními hrdiny nefunguje žádná chemie. Byla to vlastně kombinace podivných náhod, nevydařených schůzek, Arthurova nadšení a Benova vyrovnávání se z nedávného rozchodu... Ve výsledku téměř žádná romantika. Když vyšlo volné pokračování, existovala naděje, že se konečně dostane na vzájemné sbližování a opětovné krůčky k budování vztahu. Ale ouha! Nebyla to kniha o Benovi a Arthurovi, nýbrž o jejich životě po... Tudíž ani tady ústřední duo nedostalo příliš prostoru. Oba dva měli již nový vztah, a třičtvrtě knihy tak bylo jenom o docela trapných setkání ve čtyřech i popírání skutečných citů. A to prostě nebylo ono. Vůbec nechápu, kde se vzala ta láska jako z románu... Autoři se to tedy na samém konci snažili kompenzovat velkolepými scénami, kde oko nezůstalo dojetím z té nostalgie suché. Co naopak knihu obohatilo, bylo prostředí New Yorku a různé narážky na popkulturu. Nebyl to proto celkově špatný příběh, ale chtělo to více soustředění na postavy samotné.

dawson321
08.01.2024 3 z 5

Kniha se nese v podobném duchu jako první díl. Za mě knize chybí nějaký větší děj, prvních sto stránek je doslova ukecaných a nic se tam prakticky nestane. Každému je jasné, jak kniha asi dopadne, ale závěr je napsaný roztomile.


Ales04
25.12.2023 5 z 5

Byl to hrozně roztomilý příběh. A hrozně dobře se kniha četla.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023


Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pořád jsme to my v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených70x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce79x
v Chystám se číst53x
v Chci si koupit42x
v dalších seznamech7x