Cizinec přehled

Cizinec https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535900/bmid_cizinec-6614006e2c2f0.jpg 4 949 949

Nejskandálnější thriller světového bestselleristy Harlana Cobena o tom, jak se mohou dobře míněné lži v nepravých rukou změnit ve smrtící pasti. Cizinec se vynoří odnikud – možná v baru, možná na parkovišti, možná v supermarketu. Nikdo ho nezná. Nikomu není jasné, proč to dělá. Ale informace, které má, se nedají popřít. Zašeptá vám do ucha pár slov, rozmetá jimi váš svět na kousky a zmizí. Adam Price to právě zažil – ideální manželství, dva skvělí synové, velký dům, výborná práce Pak mu jeden cizinec prozradí tajemství o minulosti jeho ženy Corinne a Adamova iluze dokonalého života se rozplyne, jako by snad ani nikdy neexistovala. Čím hlouběji se však Adam noří do odhalení Corinniny zrady, tím víc mu dochází, že za vším stojí někdo, kdo se rozhodl lidem životy nejen ničit, ale i brát... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: audiokniha , Témbr
Originální název:

The Stranger , 2015


Interpreti: Jiří Ployhar
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cizinec. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (262)

simcat13
06.05.2024 3 z 5

Zvláštní. Od knížky jsem neměla žádná očekávání, a přesto mě nějak vykolejila. Podobný námět s cizincem odhalujícím tajemství jsem ještě nečetla a bylo to jak na horské dráze. Chvílema jsem se nemohla odtrhnout a hned na to jsem si říkala, co to jako čtu. Bylo to zmatené a zároveň příběh plochý. Postavy nic moc, konec jsem nečekala a líbilo se mi, že vše nehrálo v prospěch hlavní postavě. Většinou knížky končí happyendem a tady to bylo takové napůl. Knížka ve mně zanechala rozporuplné názory a neschopnost pořádně knížku ohodnotit.

michaela.97
03.04.2024 4 z 5

*audioknížka* mě to bavilo. Chytlo mě to hned na začátku a do konce nepustilo. V audiu se mi líbilo i provedení, kterým je knížka zpracovaná. Například když někdo telefonuje, hlas v telefonu zní opravdu jak z telefonu. Když někdo střílí ze zbraně, slyšíte střelbu ze zbraně. Tuhle atmosféru a přidanou hodnotu některých audioknížek vážně oceňuju. Námět mi navíc přišel neokoukaný. Fakt super.


Šárka88
23.12.2023 4 z 5

Audiokniha
Moje první kniha od H.Cobena a k poslechu to nebylo špatné. Sem tam hodně omáčky v ději, ale nebylo nic na škodu . Závěr sice urychlený, ale pro mě zajímavý.
Určitě poslechnu další

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (3. týden)

17.01.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cizinec v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených1 295x
ve Čtenářské výzvě117x
v Doporučených52x
v Knihotéce466x
v Chystám se číst443x
v Chci si koupit74x
v dalších seznamech10x