Chlapec, krtek, liška a kůň: Kreslený příběh přehled

Chlapec, krtek, liška a kůň: Kreslený příběh https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507028/bmid_chlapec-krtek-liska-a-kun-kresleny--5w4-507028.jpeg 5 81 81

Kniha o společném putování chlapce, krtka, lišky a koně a jejich cestě za domovem. Oblíbený příběh Charlieho Mackesyho byl adaptován do podoby krátkého animovaného filmu, který poběží o letošních Vánocích ve Velké Británii. Tato krásně zpracovaná kniha oslavuje práci více než stovky animátorů a dvou let výroby filmu - Charlieho charakteristické ilustrace ožívají v plných barvách s ručně kreslenou tradiční animací a doprovodným ručně psaným scénářem. „Doufám, že vám tato kniha dodá odvahu a budete se díky ní cítit milováni.“ S láskou Charlie... celý text

Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Boy, the Mole, the Fox and the Horse: The Animated Story , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chlapec, krtek, liška a kůň: Kreslený příběh. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Bětuu
29.02.2024 4 z 5

Jasně, je to klišé. Něco na způsob Malého prince. Krtek se v zimě jen tak nevyhoři ze sněhu, ale má to takové kouzlo, že to přehlédnete a soustředíme se na děj a citáty, do kterých se až moc dobře dokážete vcítit.

Lidska_ctecka
01.09.2023 5 z 5

Trošku mě mrzí, že v novém vydání není úplně stejný text, jako v "originále" (prvním vydání). Důležité myšlenky a většina podstatného však zůstaly. Navíc to je zde více zaměřené na děj a příběh, který se tím stal lépe pochopitelný. Nemluvě o čarokrásných a barevných ilustracích. Jen si je prohlížet, pohladí člověka na duši. Opravdu skvěle doplňují a dokreslují příběh a jeho atmosféru.


johi_murasova
18.06.2023 4 z 5

Když jsem v práci poprvé viděla tuhle knihu, tak jsem se do ní hned zamilovala! Ty ilustrace jsou naprosto dokonalé a nádherné a kouzelné. Čekala jsem příběh na způsob Malého prince, a i když to bylo nakonec něco jiného, než jsem čekala tak příběh je krásný, milý a skromný, plný lásky a přátelství. Tuto jednohubku máte přečtenou za 20 minut, peněz ale vůbec nelituju, jelikož si v mém srdíčku našla speciální místo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Čím chceš být, až vyrosteš? Laskavým člověkem. řekl chlapec.


Kniha Chlapec, krtek, liška a kůň: Kreslený příběh v seznamech

v Přečtených114x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených12x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit18x

Autorovy další knížky

Charlie Mackesy
anglická, 1962
2021  90%Chlapec, krtek, liška a kůň
2022  90%Chlapec, krtek, liška a kůň: Kreslený příběh