Levá ruka boží přehled

Levá ruka boží
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212431/mid_leva-ruka-bozi-212431.jpg 4 722 722

Cale série

< 1. díl >

Cale je jedním z tisíců chlapců, kterých se zmocnili fanatičtí a krutí vykupitelé a v naprosté izolaci je připravují na válku proti rouhačským antagonistům. S neobyčejně zmužilým, ale zároveň velmi uzavřeným čtrnáctiletým hochem má podle všeho zvláštní plány jeden z nejvlivnějších vykupitelů.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Levá ruka boží. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (103)

Thalin
23.04.2023 3 z 5

Ze začátku mě to docela bavilo, i když jsem měla lehce zmatek v celé té náboženské problematice. Což normálně není téma, které by mě nějak bavilo, ale tady mi to tolik nevadilo a přišlo mi to celkem zajímavé.
Některé pasáže mi ale přišly zbytečně zdlouhavé. Taky mi přišlo, že na začátku Cale působil jako malý hloupý kluk, ale stačilo mu chvíli a vyloupl s z něj pomalu velitel, což mi moc nesedělo. Ostatní postavy mi občas přišly zajímavější, ale neměli tolik prostoru se projevit. Ke konci jsem už četla spíš ze setrvačnosti a abych to dokončila, ale nenavnadilo mě to dost na další díl.

Badger
19.04.2023 5 z 5

Nejsem zrovna nábožensky založený a kort křesťansky, ale začátek v pevnosti s výcvikem a tvrdým přístupem k rekrutům, mi bavil.
Bál jsem se "fantasy prvků - respektive aby nedorazil šaman s hůlkou a špičatou čepicí" a ono nic-supr.

Kniha je spíše pro chlapskou část publika, o tom žádná. V některé z recenzí jsem četl jak kniha obsahuje obrovské množství souboju a bojových technik, na což jsem se těšil, ale bylo jich přiměřeně, asi bych snesl i více.
A filozofie Cola, když vim že jsem najetej proč zdržovat a rovnou to stručně neříct. Mistr na tvorbu nepřátel, mě opravdu bavil. V US Eastwood a u nás v Čechách mu říkají myslím Hynek Tas z Boru nebo tam někde kolem.
V tomhle vlaku frčím určitě do dalších stanic..!!


Lady.Lucrezia
24.01.2023 3 z 5

Dlouho, dlouho jsem se nemohla začíst, prvních 80 stran jsem do sebe soukala třikrát. Pak se to konečně začalo rozjíždět a nakonec mám vcelku chuť jít i do dalšího dílu. Kdo má nedůvěru, dejte tomu šanci...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Levá ruka boží v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených1 165x
ve Čtenářské výzvě34x
v Doporučených75x
v Knihotéce433x
v Chystám se číst229x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech8x