Eden přehled

Eden
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518428/bmid_eden-mTi-518428.jpeg 4 80 80

Calder Duet série

< 2. díl

Když svět, jak ho znáte, skončí, když zmizí vše, co jste kdy milovali, kde najdete sílu žít dál? Když si v novém světě, v němž jste se ocitli, připadáte stejně odříznutí jako v tom starém, když máte srdce rozseknuté vedví a nejistou budoucnost, kde najdete naději v lepší zítřky? Eden je příběh o vnitřní síle, odpuštění a nehynoucí lásce. Je to příběh o tom, že musíte věřit ve vlastní osud a vydat se po cestě, na níž najdete mír. Jedná se o pokračování a závěr příběhu Calder.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Finding Eden , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Eden. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

keiko33
03.04.2024 5 z 5

Prvá časť bola o chorom výmysle jedného šialenca, ktorý mal dar reči a manipulácie ľudí. O strachu o Caldera a Eden a ich budúcnosť. Táto druhá časť bola o znovu nájdení a spoločnom uzdravovaní. O nájdení svojho miesta v "novom svete", ktorý bol pre nich cudzí. Páčilo sa mi ako oni traja aj so Xanderom držali pokope a boli si navzájom oporou. Nikto iný nevedel tak dobre pochopiť ich bolesť, ako oni traja navzájom. Scéna z ozdravnej postele ma fakt dojala. Táto časť nebola plná napätia, len bola iná. Tie objavy na konci dodali príbehu správnu bodku. Je to možno zvláštne, ale nakoniec som vlastne Hectora tak trochu ľutovala. Človek nikdy nevie, ako s ním tragédia zamáva.

Aaloha
28.01.2024 4 z 5

Tento díl je o něco slabší, chybělo napětí. Ale jinak, pěkně se příběh rozplétá i když ne vždy setkání s minulostí je idylické. Ale život jde dál a láska je silná.


LenkaStr
07.01.2024 5 z 5

Au, tohle se četlo těžko, a to i přes to, že na rozdíl od Caldera v téhle knize nejsou žádné velké zvraty (a že jsem je čekala a byla jak na trní), je to hlavně o hledání sebe sama v normálním světě a o hledání nejen vlastní identity, ale i identity toho vyšinutce a jeho motivů. I tak to byla emoční horská dráha, nejmíň půlku knihy jsem na čtení neviděla přes vodu v očích a většinu času jsem čekala, kdy se to už konečně pos... Kdy se objeví Clive, nebo nedejbože Hector, který přece jen nějak..., že ti agenti FBI jsou falešní... No, paranoidní jsem byla slušně. No nic. Jak se do Acadie dostal Calder, mě zase tak moc nepřekvapilo, byla to jedna z mých teorií, ačkoli spíš než to hovado, jsem tipovala nějaké bezdomovce, tuláky nebo ilegální imigranty. Ani u zjištění identity staré Willy se žádný wow efekt nedostavil, ale ta koneckonců bila do očí, a hlavně o ni ani nešlo.
To spíš když si poskládáte, kdo je tu nakonec hlavním viníkem, nebo dobře, katalyzátorem, protože to tak jako tak Hectora neopravedlňuje, je to... Ježíš, já nevim. Fakt nevim, co si s tím počít natož jak to sesumírovat. Totéž platí o té rozporuplné Hectorově roli v Calderově životě. Jo, je to fakt dobře napsaný a jako celek to ve mně bude rezonovat asi hezky dlouho.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Hospodyně, Noční host a další knižní novinky (25. týden)

18.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Eden v seznamech

v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených6x
v Knihotéce130x
v Chystám se číst97x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Mia Sheridan
americká
2015  89%Archerův hlas
2015  78%Leo
2016  86%Stingerův pád
2020  84%Sběratel přání
2020  89%Graysonův slib