Byznys pro 21. století přehled

Byznys pro 21. století
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463807/bmid_byznys-pro-21-stoleti-2yK-463807.png 4 88 88

Kniha je určena všem těm milionům lidí, kteří se ocitli na nějaké životní křižovatce - dopadla na ně světová ekonomická krize a nevědí, co mají dělat, jak do budoucna řešit svou finanční situaci. Chce je přesvědčit, že tato doba je nejlepší dobou k tomu, aby vzali pevně do rukou otěže své budoucnosti. Robert Kiyosaki se celý život věnuje vzdělávání lidí, učí je, jak získat finanční svobodu, a tak ví, že tato kniha vám ukáže, jak si do budoucích let vytvořit a udržet bohatství. Jakmile se dozvíte pravdu o tom, jak to doopravdy funguje s penězi a jaké se vám ve 21. století nabízejí pracovní příležitosti, budete schopni si vybudovat takový život, po jakém toužíte.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Business of the 21st Century , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Byznys pro 21. století. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Mety15
04.10.2023 3 z 5

Tato kniha od Kiyosakiho mě tak moc nechytla. V knize v podstatě ani není vysvětleno, co to ten síťový marketing vlastně je (já osobně jsem to nepostrádal, ale pro lidi, kteří vůbec neví, je to opravdu špatné). Určitě se to řadí ke slabším knihám o osobním rozvoji. V porovnání s knihou Bohatý táta, chudý táta, která je naprosto fenomenální, je tohle velmi slabé.

Hoxer
10.08.2023 4 z 5

Kniha je velmi dobře napsaná, jednoduchá, čtivá, výstižná a není tak opakující se jako jiné autorovy bestsellery. Kniha je velmi dobře logicky členěna, kdy v první sekci autor dává obecný obraz a nastavuje mindset, druhá sekce je hlavní pasáží knížky a třetí dává myšlenku síťového marketingu do praktické aplikace. Při čtení jsem si uvědomil, jak je síťový marketing opravdu mocný nástroj pro vytváření osobního bohatství a pro zlepšování kvality života lidí kolem vás.


Kristulda
18.11.2022 3 z 5

Kniha se mi moc dobře nečetla, ale i přes to našla jsem tam pár zajímavých myšlenek.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Byznys pro 21. století v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených7x
v Knihotéce48x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech3x