Běsni a zuř přehled

Běsni a zuř https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/267053/bmid_becky-masterman-267053.jpg 4 104 104

Brigid Quinn série

1. díl >

Brigid Quinnová dlouhá léta sloužila u FBI jako návnada na nebezpečné sexuální predátory a do předčasné výslužby si odnesla řadu nepěkných zkušeností a trpkých vzpomínek. Nyní se ve vyprahlém arizonském Tucsonu snaží nevyčnívat z davu a žít všední život s novým manželem Carlem a se dvěma psy. Vše se ovšem mění v okamžiku, kdy ji dostihne temná minulost a řidič dálkových kamionů Floyd Linch se dozná k sérii vražd na Route 66. To však ještě není všechno...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Běsni a zuř. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

jan7113
25.10.2023 4 z 5

Opravdu úplně jiná detektivka. Jiná ve více ohledech, ale v dobrém. Za prvé: vyšetřování provádí bývalá agentka FBI, nyní v civilu, bez pravomocí a navíc tak trochu na útěku. Za druhé: hlavní hrdinka je celkem drsná, dodržováním předpisů si život příliš nekomplikuje (zato si ho někdy komplikuje až amatérskou blbostí). A za třetí: není to jen o vyšetřování, ale i o komplikovaném osobním životě (někdy spíš neživotě) někoho, kdo viděl a zažil tolik hrůz.
Kniha je výborně čtivá, neboť nepostrádá akci, napětí, ani vtip. Celkově vzato velmi slušné.

ivzu77
03.02.2022 4 z 5

Knihu jsem objevila na poličce v prodejně a nečekaně hned vedle stály oba další dva díly ... no kdo by odolal si něco tak lákavého za výhodnou cenu nekoupit? A udělala jsem dobře. Detektivka je můj oblíbený žánr, tato nebyla AŽ tak drastická jako severské detektivky, byla plná horka a pouště Ameriky, Road 66 a sympatické agentky ve výslužbě ... jedna - dvě věci mi nepasovaly, ale jinak super čtení a zajímavá zápletka. Sklenice nakládaných vepřových nožiček v baru neměla chybu :-)
půjdu na další díl :-)


marcela0282
19.10.2021 5 z 5

Skvele cteni! Hlavni hrdinka je uplne, ale uplne jina, nez vsechny, na ktere jsem dosud narazila a diky tomu me kniha vazne bavila. Vtip, napeti, spad, super zapletka i necekane rozuzleni... Vic neni co dodat :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Běsni a zuř v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených129x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených6x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst65x
v Chci si koupit5x

Autorovy další knížky

2015  78%Běsni a zuř
2017  83%Boj se tmy
2018  79%Sůl do rány