Postel plná růží přehled

Postel plná růží https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98026/bratri-koubkovi-post.jpg 4 484 484

Bratři Koubkovi série

< 2. díl

V románu POSTEL PLNÁ RŮŽÍ se znovu setkáváme s Nelou Fišerovou,hlavní hrdinkou příběhu HOŘKÁ CHUŤ LÁSKY, její kamarádkou, ustrašenou a nesamostatnou Lenkou, spolubydlícími na privátě, se všemi kamarády spolužačkami ze střední školy sociálních věcí, a nechybí tu ani Tomáš a Ondřej Koubkovi, dva krásní a správní kluci, které by chtěla každá holka, bráchové na pohled k nerozeznání si podobní a přesto každý úplně jiný. Osmnáctiletá Nela se díky nim ocitá v nezáviděníhodné životní situaci a neřeší jen problémy s blížící se maturitou a láskou, ale s celou svou budoucností. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Postel plná růží. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (42)

Nelasp
05.09.2023 4 z 5

(SPOILER) Druhé pokračování příběhu Nely, která se ocitla v dost prekérní situaci- těhotná v posledním ročníku školy, otec nejistý (docela nevýhoda toho, že spala s dvojčaty). Klasická Lanczovka, četlo se to samo. Nejvíc se mi líbilo, jak se k tomuto postavili rodiče "otců" a že její vlastní otec se kvůli ní nakonec postavil maceše.

Květinka008
20.02.2023 3 z 5

Pro mě slabší Lanzcová. O tom, že existuje první díl, jsem se dozvěděla až zde z komentářů, ale číst rovnou Postel plnou růží nevadilo. Musím říct, že mě napadaly dvě věci:
1) že zub času je znát na aktuálnosti děje... přece jen těhotných osmnáctek v dnešní době tolik není a určitě by současná odpovídající generace vše neřešila takto
2) že jak v seriálu Hříchy pro pátera Knoxe bylo deset pravidel pro detektivy, u Lanczové by se dalo vysledovat nejmíň pět podobných bodů schématu (některých) jejích knih... téma bratrů + jedné dívky mezi nimi, nefunkční nebo neúplné rodiny hlavní hrdinky, hlavní hrdinka jako schopná dívka stojící v mladém věku na vlastních nohách, nějaká ta patologie, aktuální trend (v té době jistě squatteři a dredy)... Tady tedy "porušila" bod smyšleného městečka Račic a okolí a děj se odehrává v reálném Brně a Třebíči - to mě třeba zaujalo.


nikolma254
02.06.2022 5 z 5

Jsem jediná, kdo fandil Tomášovi? :D Doufám, že ne. Ondra je taky super, ale Tomáš se mi prostě zamlouval chvilkami asi o něco víc :) I když se v prvním díle teda choval jako sobecký pitomec, o tom žádná! Každopádně kniha klasicky velmi čtivá, situace s bratry Koubkovými velmi napínavá a ten zvrat!!! Jednoznačně doporučuju!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Postel plná růží v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených1 123x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených24x
v Knihotéce181x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech4x