Panna nebo Blíženec přehled

Panna nebo Blíženec
https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92134/panna-nebo-blizenec-92134.jpg 4 605 605

Blíženci (L. Lanczová) série

< 2. díl >

Volné pokračování románu ZNAMENÍ BLÍŽENCŮ zastihne hlavní hrdinku Evu v deváté třídě. Vztahy s učiteli a především se spolužáky v kolektivu třídy se velmi vyostří díky pomlouvačným anonymním dopisům, jež "Tajný přítel" nelítostně všem posílá. Nikdo neví, komu věřit a komu ne, podezření padá na všechny a ani Eva nemá zrovna čisté svědomí... Krom toho je tu vzdálený kamarád Dick, blízký, i když tajemný hlas v telefonu, první mejdany a první průšvihy, frajer Deri, který Evu originálním způsobem balí, všechny ty malé i velké starosti teenagerů nejen s láskou - a posléze i dobrodružné prázdninové putování na kolech, které na rozloučenou se základkou podnikne Eva se svými přáteli.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Panna nebo Blíženec. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Nermal
13.01.2024 4 z 5

Pokračování úspěšného příběhu Evy a Dicka, na některých místech trocha kritiky pozitivním příkladem, ale jak známo, každý se musí spálit sám, aby si to vyzkoušel. Přijmout radu jiných, to není ono.

Vendula39
15.11.2022 4 z 5

Odpočinkové pokračování příběhu o mladých krásných lidech. Postavy jak kladné tak i negativně orientované, dodávají tomu příběhu takový šmrnc. Evě jsem to s Dickem od začátku přála a když dostala tu nečekanou pusu ve sklepě, kéž bych to taky tak zažila.


Kacatko86
17.04.2022 3 z 5

Knihy mého dospívání, jak já je hltala a tuhle sérii nejvíc. Tehdy to bylo fantastické, Evě i Dickovi jsem fandila, dnes s odstupem dobrých dvaceti let
vidím jak je příběh krásně naivní... Myslím, že dnešním mladým už tohle neučaruje, žijí v jiné době, hektické, kdy čekat na něco není in, tuhle dobu a tyhle dospívající nemají šanci pochopit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Panna nebo Blíženec v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených1 383x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených29x
v Knihotéce185x
v Chystám se číst40x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech6x