Barevné ploutvičky přehled

Barevné ploutvičky https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124543/barevne-ploutvicky-124543.peg 4 12 12

Domy bývají všelijaké: cihlové i dřevěné, ze sněhu i z betonu. V tom domě, s jehož obyvateli tě dnes chceme seznámit, je všechny ze skla - i podlaha, i stěny. Je to pohádková chaloupka bez oken a bez dveří. Jmenuje se akvárium. Fotografická kniha s několika nejzákladnějšími informacemi o akvarijních rybičkách pro nejmenší.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Barevné ploutvičky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

DancerJaneBooks
01.04.2018 4 z 5

Co jiného od této kratičké knížky čekat? Je to moc hezká knížka, hlavně pro ty, co mají doma akvárko s rybičkama. Pochopitelně to není beletrie, ale pěkná knížka na přečtení. Sice se mi u ní zavíraly oči :D , ale nevadí :) .V době jejího prodávání stála 9 Kčs, což mě pobavilo, protože dneska by stála aspoň stovku :D...

Luccy78
08.08.2015 4 z 5

Hezká kniha, která sice moc nepomůže v začátcích, ale určitě dokáže vzbudit lásku k rybičkám a chuť začít s jejich chovem..


eraserhead
27.05.2012 4 z 5

Pro ty nejmenší zájemce o akvaristiku a akvaryjní rybičky je kniha jak dělaná. Kromě toho má silný potenciál z případných čtenářů tyto zájemce udělat. Hodně povedené fotografie těch nejzákladnějších chovaných druhů s krátkými popisky. Kniha z vás neudělá akvaristu po té technické stránce, v ničem moc neporadí, ukáže jen jak některé rybičky vypadají a jen zběžně jak a kde žijí (ve volné přírodě), může ho z vás však udělat srdcem, protože se pro to po prohlídnutí fotografií nadchnete. V tom grafickém ohledu velmi krásná kniha, do níž jsem se ponořil i těď, zhruba po dvaceti letech od doby, kdy jsem jí listoval naposled. Jsem rád, že jsem jí ve sklepě ještě objevil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Barevné ploutvičky v seznamech

v Přečtených12x
v Doporučených1x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst1x

Štítky knihy

akvaristika akvarijní ryby

Autorovy další knížky

1987  73%Barevné ploutvičky
1988  80%Zelený ostrov