RunAway přehled

RunAway https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515426/bmid_runaway-qvc-515426.jpeg 4 35 35

AWAY série

< 3. díl

Proč ti, které nejvíce milujeme, mají zároveň moc nás nejvíce zraňovat? Život jedenadvacetileté vysokoškolské studentky Miriam se ze dne na den změní. V podcastu své kamarádky prozradí tajemství, které už dlouho nosí v sobě. Před dvěma lety musela učinit závažné rozhodnutí a podstoupila interrupci. Netušila, jaké následky bude mít odhalení na vztahy s rodinou, a hlavně s její sestrou. A aby toho nebylo málo, touží po tom, aby přátelství s klukem z party Eliasem přerostlo v něco většího. Je v pořádku, aby si začínala s bratrem své nejlepší kamarádky? Dokáže mu pomoci vyřešit jeho osobní problémy? Podaří se jí urovnat vztahy se svou rodinou? Kniha zavádí čtenáře do atraktivního prostředí Berlína, kde naši hrdinové studují, milují, baví se a rozhodují o svém dalším životě. Román RunAway je volným pokračováním románů BreakAway a FadeAway z třídílné série Away. Opět se setkáváme s Liou, Phuong, Kyrou, Noahem, Milanem a dalšími hrdiny z prvního a druhého dílu.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

RunAway


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize RunAway. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Terka18
14.04.2024 3 z 5

I třetí díl byla příjemná oddechovka. Zase jiný námět a problém k řešení. Vztahy jsou složité i v rodině a mezi sourozenci, ale nakonec vše dobře dopadlo a musím říct, že mi i pár slz ukáplo. Konec byl krásný a Elias se mi moc líbil. Ale pro mě neměl příběh to "správné" kouzlo nebo jak bych to řekla.

Zuzíček77
10.03.2024 4 z 5

Konec druhého dílu nám prozradí veliké tajemství Miriam, které mě prostě donutilo okamžitě přečíst poslední díl. Miriam si rozhodně neprochází lehkou situací a z její rodiny i bylo chvilkama fakt zle. Bylo mi jí tak líto, že se k ní rodina v tomto případě otočila zády. Ona byla vlastně zodpovědnější než většina lidí v jejím věku ale stejně jí to dávaly sežrat. Samozřejmě je v tom trochu více ale to nebudu prozrazovat. Elias, který má také dost problémů s kterými se snaží vypořádat sám. Oba jsou dlouholetí kamarádi, jistá přitažlivost tam je, hlavně ze strany Miriam ale tím, že jsou léta kamarádi bojí se udělat ten další krok. I nadále se setkáváme se zbytkem party což je za mě super. Příběh se mi líbil o trochu méně než dva předchozí, jsem ale ráda, že jsem sérii přečetla celou. A před Miriam klobouk dolů.


Ála1968
01.12.2023 3 z 5

Asi nejslabší díl ze série.Celkem to nebylo špatné, zajímavá témata,i když v prvním díle nebyla příliš probrána,jen okrajově,ale řekla bych, že je to takový střed z knih pro mladé

všechny komentáře

Související novinky (1)

Smrtící volání, Varšavský sirotek a další knižní novinky (14. týden)

02.04.2023


Citáty z knihy (1)

"Polovina mejch oblíbenejch filmů by neexistovala, kdyby k sobě byli všichni hned na začátku úplně otevření. Možná člověk tuhle cestu potřebuje k tomu, aby mohl překonat sám sebe."


Kniha RunAway v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených57x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce151x
v Chystám se číst91x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Anabelle Stehl
německá, 1993
2022  73%BreakAway
2022  79%FadeAway
2023  77%RunAway