Americké prázdniny přehled

Americké prázdniny https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483035/bmid_americke-prazdniny-3zP-483035.jpg 4 45 45

S rodinou na cestě západem USA. Humorný rodinný road trip po Americe od autora knihy Pod Annapurnou svítá modře. Dětem se mají plnit sny. A když dva pubertální synové nutně potřebují vidět a zažít Ameriku, rodiče nakonec zabalí kufry, zakoupí letenky a nefalšovaný road trip může začít! Jiří Fišar, autor úspěšné knihy Pod Annapurnou svítá modře, se skutečně s manželkou a dvěma syny vypravil na dobrodružnou cestu po západě USA. S nadhledem a neutuchajícím humorem podává příběh této trochu netradiční cesty, ve kterém provede čtenáře úskalími, která přináší cestování s dospívajícími dětmi (a s manželkou, na tu nesmíme zapomenout!) po národních parcích, ale i velkých městech. Pokud máte děti a velké cestovatelské plány, toto je kniha přímo pro vás. Ale vlastně pro všechny, kteří mají rádi cestovatelské historky, Ameriku a moudrý humor.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Americké prázdniny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

avokado4
23.01.2024 1 z 5

Cestopisy čtu hodně a ráda. Tento se ale bohužel nepovedl. Je velmi nudný, pouze popis míst a měst, prakticky bez jakýchkoliv příhod a zcela bez avizovaného humoru.
Pokud chci vědět, jak tyto nejznámější místa USA vypadají, tak se určitě mnohem radši podívám na některý z mnoha dokumentů.
Divila jsem se vysokému procentuálnímu hodnocení a tak jsem se podívala na hodnocení lidí s pěti hvězdičkami a zjistila, že z pětadvaceti jich je nejmíň 16, nejspíš, kamarádů autora. Většina z nich byla přihlášená jen jednou, aby ohodnotili tuto knihu a ostatní jen tuto knihu doporučují.
Jednu hvězdičku dávám za hezké fotografie, neboť ani styl psaní není příliš vyspělý.

danuska
01.10.2023 2 z 5

Pre mňa sklamanie, bolo to veľmi nudné.


Bramborak81
12.07.2023 4 z 5

Tak to mě hodně bavilo. Kniha je napsaná stylem čte se samo. Zážitky jedné rodiny doplněné o hezké fotky a informace k navštíveným místům. Ideální letní pohodové počtení.

všechny komentáře

Související novinky (2)

355 knižních tipů na téma prázdnin

04.07.2022


Knižní novinky (48. týden)

28.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Americké prázdniny v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených41x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech1x