Ako som prišiel na svet přehled

Ako som prišiel na svet
https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83974/ako-som-prisiel-na-svet-83974.peg 5 43 43

Ako vlastne prichádzajú deti na svet? Čo sa celých tých dlhých deväť mesiacov deje u maminky v brušku? Ako sa rozhodne či bude bábätko chlapček alebo dievčatko? A ako vieme kedy nastane ten správny čas aby sa bábätko narodilo? Táto knižka rozpráva o ceste na svet, o ceste ktorou prešli všetky deti ale žiadne z nich si na ňu nepamätá. Teraz si o tomto dobrodružstve deti môžu prečítať a všetko sa dozvedieť znovu a to od úplného začiatku! Je to príbeh tak pútavý že je napínavejší ako väčšina rozprávok. Kateřina Janouchová je novinárka, spisovateľka a odborníčka v oblasti partnerských vzťahov. Napísala už radu kníh. Mervi Lindman je jedna z najnadanejších fínskych ilustrátorov. Spoločne obe dámy kvalifikovane a s humorom popisujú ten obrovský zázrak nazývaný život. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako som prišiel na svet. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Květinka008
24.10.2023 5 z 5

Nadherne ilustrace, nejvic me bavi prilis mnoho nohou pod perinou :-))) Knizku pujcuju i detem od kamaradek, ale z ruky ji nedam!

Síma031
17.03.2022 4 z 5

Moc pěkně zpracovaná knížka pro malé zvídavé děti... Některé výrazy zněly podivně, možná nepovedený překlad.


muchomurka
21.04.2021 1 z 5

Já půjdu proti většině. Knížka se mi nelíbila po všech stránkách. Text byl příšerný a používané výrazy mě neskutečně iritovaly. Ilustrace se mi nelíbily, přišly mi hrubé. Možná chyba, že jsem knížku četla po knížce Tajemství mámina bříška, která mi přišla mnohem lepší. Ale ani tak bych nad touto knihou nejásala.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako som prišiel na svet v seznamech

v Přečtených53x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených9x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech2x