Ako prekonať klamstvá o chudnutí přehled

Ako prekonať klamstvá o chudnutí
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412380/bmid_ako-prekonat-klamstva-o-chudnuti-19G-412380.jpg 5 26 26

Túžite schudnúť, a nedarí sa vám? Znova a znova skúšate „zaručené“ diéty, ale výsledný efekt sa nedostavuje? Kniha úspešnej nemeckej odborníčky na výživu vám poskytne dostatočnú motiváciu, optimizmus, chuť a vieru, že úspešne zvládnete doteraz márny boj so svojimi kilogramami. Dr. Nadja Hermann totiž vie, o čom hovorí. Sama prešla všetkými nezdarmi a úskaliami diét, až sa jej napokon podarilo schudnúť z morbídnej hmotnosti 150 kg na súčasných 65 kg. Kniha Ako prekonať klamstvá o chudnutí je vzrušujúcim čítaním, ktoré vám v mnohých smeroch otvorí oči. Autorka v takmer sedemdesiatich, pútavo písaných kapitolách spochybňuje mýty o výžive a svoje tvrdenia opiera o množstvo najnovších odborných výskumov z oblasti dietetiky. V knihe sa dozviete: - prečo 90 % všetkých diét zlyhá - prečo nechudnete, hoci robíte všetko správne - či sú diéty škodlivejšie ako nadváha - či je príčinou obezity pomalý metabolizmus - ako je to s ubúdaním svalovej hmoty - ako nadváha súvisí s chorobami - či priberiete, ak prestanete fajčiť - či sú diétne potraviny len mýtus - či používať náhradné sladidlá - ktoré pravidlá treba dodržiavať, ak chceme naozaj schudnúť Skoncujte so všetkými mýtmi a polopravdami, ktoré vám bránia úspešne schudnúť! S pomocou tejto knihy si uvedomíte, že všetky výhovorky sú zbytočné, a sústredene sa zameriate na jediný účinný spôsob, ktorý vám pomôže dopracovať sa k vysnívanej postave.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: , Noxi
Originální název:

Fettlogik überwinden , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako prekonať klamstvá o chudnutí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

kleozpatra
23.08.2022 5 z 5

Velmi komplexní kniha o hubnutí z pera autorky, co prošla 80kg hubnoucí zkušeností a nic nepřikrášluje. Podává si nejen kilogramy, ale též hloupé mýty. V civilu psycholožka se zamýšlí i nad společenskou proměnou, kdy dříve by morbidně obézní dívka koketovala s myšlenkou skočit z mostu a dnes se vyfotí hrdě na sociální síť a vynadá předem všem, kterým se její „sexy křivky“ nelíbí. Ke zhubnutí jí prý gratulovalo víc lidí než k doktorátu, přitom zatočit s kily je tak snadné. Nejlepší kniha, co jsem na toto téma četla.

egc22377
25.09.2021 5 z 5

-15 kg od ledna....


sara5144
23.01.2021 5 z 5

Skvělá kniha, vlastně vypráví životní příběh jedné tlusté holky, které se to podařilo. A podařilo se jí to proto, protože na tom tvrdě pracovala, všechno si o tom nastudovala a potom jela podle svého plánu...a podařilo se jí shodit ze 150 na 60 kg. Přečtěte si to a udělejte to stejně, ale nikdo tu netvrdí, že to bude snadné. Je opravdu krásné, že někdo svěří svoje tajemství veřejnosti.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako prekonať klamstvá o chudnutí v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit8x

Štítky knihy

hubnutí

Autorovy knížky

Nadja Hermann
německá
2017  97%Vyzrajte na tloustnutí