Všichni do jednoho přehled

Všichni do jednoho https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85561/vsichni-do-jednoho-85561.jpg 4 92 92

87. revír série

< 25. díl >

Striptérka dotančila. Leží v zanedbané uličce mezi domy a její kdysi pyšná ňadra hyzdí rukojeť nože zabodnutého s brutální silou. Se silou, jakou dokáží vyvinout jen nadpozemské bytosti nebo šílenci. Nejspíš však obojí naráz, Anděl pomsty podepsaný pod dopisem, nalezeným v jejím pokoji, o tom svědčí. Pak kdosi podomácku vyrobenou bombou vyhodí do povětří kostel v ghettu. Už tak napjatým vztahům mezi bílou a černou komunitou čin neznámého fanatika rozhodně neprospěje. Do cesty vrahovi se kdovíproč připlete sváteční hipík. Nikdo nechápe motiv, ale mrtvola po jeho stanovení přímo volá. A k tomu všemu je Andy v nemocnici. Kolega Andy Parker, detektiv z oddělení vražd, se připletl do cesty dvěma výstřelům neznámého útočníka a teď bojuje o přežití. Tyto čtyři zločiny nemají podle všech známek nic společného. Pouze to, že k nim došlo v rozmezí čtyřiadvaceti hodin a místa, kde se odehrály, jsou na plánu města nemile blízko u sebe. Tak blízko, aby pěkně znepříjemnily sobotu detektivům jediné policejní stanice, 87. revíru…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Hail, Hail, the Gangs All Here , 1971


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všichni do jednoho. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Ivan F
27.01.2024 4 z 5

Ak by sa kniha rozdelila podľa jednotlivých prípadov na poviedky, tak by na 140 stranách každá dostala priestor cca 14 strán a všetky by obstáli so cťou. Spisovateľ nám prináša pekný vhľad na hornú polovicu sinusoidy kedy vlna vrcholí a všetko sa sype tak povediac naraz alebo v jednom dni, než začne vlna kriminality opadávať. Ako vždy, aj tentoraz nás Evan fiktívnym mestom Isola a zoznámil nás s rôznorodou cháskou. Za mňa príma čítanie a na koniec si dovolím jeden citát, ktorý opisuje dvojicu prostitútiek: "Obe mali niečo vyše dvadsať, boli celkom príťažlivé, vysoké, nohaté, prsnaté, nehanebné a lacné ako víno v tetrapaku." Môžem smelo skonštatovať, že pol storočia od napísania tejto knihy, sa nič nezmenilo. Lacných a prázdnych osôb je viac ako dosť.

Česneksmedem
09.12.2022 4 z 5

Tak tuhle jednohubku doporučuji smlsnout naráz. Pokud ji budete drolit, tak se v tom množství jednotlivých případů ztratíte.


heavy66
11.09.2022 5 z 5

Jeden průměrný den jednoho policejního revíru ve velkoměstě New Yorku! Od krádeží, prodeje drog, přes obtěžování dětí, až k vraždě a násilí proti skupině obyvatelstva. V roce 1971 byli místní kriminálníci v klidu. Tvrdé nekompromisní tažení starosty Rudy Giulianiho proti zločinu začne za více než dvacet let. A další příšerné události, které New York čekají 11. září 2001!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všichni do jednoho v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených134x
v Doporučených3x
v Knihotéce95x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit3x

Štítky knihy

detektivní drsná škola

Autorovy další knížky

Ed McBain
americká, 1926 - 2005
2014  76%Tváří v tvář
2006  73%Nenávist
1969  83%Zabiják
2006  83%Brokovnice
2007  83%Postrach