Vítejte ve Vánocích, CA

Povídka od: Kiersten White
Z knihy: Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení


Na samém konci světa (aspoň tak to některým lidem připadá) leží malá vesnice jménem Vánoce. Život v nich je stereotypní a trošku fádní... Ovšem když restaurace jménem - jak jinak - Vánoce přijme nového kuchaře, začnou se dít nevídané věci.

Originální název:

Welcome to Christmas, CA


Rok vydání originálu: 2014

Komentáře (4)

Přidat komentář

BetyN.
04.01.2019 5 z 5

Z téhle povídky teče med a sype se z ní cukr, tak moc je přeslazená. Ale mě se líbila, hezky naladila vánoční atmosféru a bavila mě.

IsobelleFarbs
28.12.2017 4 z 5

Vlastně fajn povídka, byla taková milá. Ze začátku se mi hůře četla, ale ten konec byl fakt něco. Takže jsem se nakonec přiklonila ke čtyřem hvězdičkám. Za mě navíc plus za několik frází ve španělštině.


misulef
27.12.2015 5 z 5

Povídka, u níž jsem se regulérně rozbrečela. Jistě, nejspíš s tím měla co dělat skutečnost, že byla jedna hodina v noci a měla jsem tak melancholickou náladu, že bych se pravděpodobně rozbrečela i u toho, Jak krtek ke kalhotkám přišel... Ale to nic nemění na skutečnosti, že tento vánoční perníček od Kiersten White chutnal jako zázrak - každému tak, jak zrovna potřeboval. Trochu sladce, trochu hořce, trochu slaně po slzách - ale především - jako Vánoce.

IvcaK98
24.12.2015 5 z 5

Pro mě bezkonkurenčně nejlepší povídka z celé knížky! Veselé Vánoce všem :-)