Uvidíme se v pekle

Povídka od: Michaela Rodová
Z knihy: Z pera knihomolů: 11 povídek od českých a slovenských knižních blogerů


Karolína si během své praxe na hradě zvykla na mnohé, ale když se kolem ní začnou dít nevysvětlitelné věci, je si jistá, že je na svědomí nemá žádná nadpřirozená síla, ale kastelánův syn.

Rok vydání originálu: 2023

Komentáře (2)

Přidat komentář

Hobitka
26.04.2023 4 z 5

Horory nevyhledávám. Spíš se jim vyhýbám. Takže u téhle povídky se štítkem horor jsem zaváhala. Pustila hsem se do ní především protože se mi líbily předchozí povídky ve sbírce. A jo, líbila se mi :) V noci při svíčce bych si ji teda nečetla, ale do MHD, které mě nenechá vtáhnout do čtení tolik, za mě strašidelné akorát :D
Z konce jsem trochu zmatená, ale moc se mi líbilo, že tu celkově nešlo jenom o to strašení... :)

Akléda_
20.04.2023 4 z 5

Když jsem zjistila že tahle povídka se identifikuje jako horor, tak jsem se lekla, jelikož to není něco, co bych úplně ráda. Kupodivu ale musím říct, že jsem spokojená. Povídka byla delší než ostatní, hezky se četla a dost jsem si užívala tu temnou atmosféru. Na konci jsem teda byla už dost vynervená, vzhledem k událostem a trochu mě štve že vlastně moc nevím co se tam teda dělo, ale jsem vlastně spoko. Miluju to originální prostředí hradu a i tu trochu romantiky a zároveň zapojení těžších témat. Ve výsledku moc fajn povídka, která byla úplně jiná než ty ostatní, i tak se mi ale líbila.