Spider-man: Pavučina #13

Povídka od: Ron Zimmerman
Z knihy: Pavučina


Scénář: Ron Zimmerman Kresba: Sean Phillips

Čtyři padouši si v baru vyprávějí své zkušenosti ze setkáním se Spider-Manem

Komentáře (2)

Přidat komentář

Ivan Kučera
05.01.2021 4 z 5

Skvelá vec o bare, kam si slávni Spider-Manovi protivníci chodia vypiť po tom, čo ich pavúk (zase raz) poriadne vybúchal. Sťažujú si, navzájom sa doberajú, rozprávajú si historky. Tušil som, že na konci budeme prekvapení identitu muža v klobúku. Keď som sa nad tým zamyslel, docvaklo mi, že by to celkom dobre mohol byť... A nakoniec to aj naozaj bol. V tom okamihu získala zdanlivo neškodná "sranda" mrazivé vyústenie.

Terva
17.05.2020 2 z 5

Jestli odsud nevypadneš,
tak moje nový hobby
bude kopání
do „náhrobků“,
debile.

Tohle byla zatím nejhorší povídka co jsem kdy v této edici četl. Vypadáto, že v tomto svazku je nám prostě podáváno to nejhorší, co kdy kdo napsal nebo nakreslil na téma Spider – Man. Pro mne obrovské zklamání. Nebavilo mě to. Dokonce i ta pointa se mi nelíbila, i když svým způsobem byla vlastně celkem povedené. Ale poslední list sešitu z toho neudělá nic kvalitního.

Malá ochutnávka:
Posledních osm nebo devět měsíců jsem chodil s jednou ženskou a ona mě pořád otravovala, že chrápu, že jí to prej v noci budí. Před čtyřmi měsíci mě překecala, abych šel na jednu laserovou operaci krku. Dva tejdy to bolelo jak čert. A když jsem byl konečně v pohodě, tak mi dala kopačky. A teď vůbec netuším, jestli ta operace byla úspěšná a já nechrápu.

Při čtení této povídky jsem poslouchal skupinu Havok a jejich páté album z roku 2020. Mám pocit, že jsem spíš vnímal hudbu než příběh samotný. Dvě hvězdy za slušný konec. I když vlastně nebyl tak překvapivý, protože to postrádá určité prvky, ale to je jedno.....

Citát: Blbě se hláškuje s pusou plnou krve, co?