Komedie & Tragédie: Dějství 1

Povídka od: Brian K. Vaughan
Z knihy: Y: Poslední z mužů 3 - Malý krok pro lidstvo


Scénář: Brian K. Vaughan Kresba: Paul Chadwick Barvy: Pamela Rambo

Protože se po celé zemi nedostává spolehlivých zdrojů elektřiny, řeklo si pár umělců, že budou cestovat a hrát pro pozůstalé ženy. Jmenují se „Ryba a bicykl“ a mi je zastihneme v Northlake v Nebrasce. Zde najdou opici mužského pohlaví a rozhodnou se udělat o mužích hru.

Komentáře (1)

Přidat komentář

Terva
21.09.2020 4 z 5

Copak nechápou,
že totální hrůze ze situace,
ve které se nacházíme,
se zbavíme jen tehdy,
když jí budeme čelit?

Spin-off k základnímu příběhu. Kočovní divadelníci hrají pro pozůstalé ženy. Trochu ve stylu Pirátů Gilberta a Sullivana. Co mě však dokázalo rozesmát, že ženy, ač už bez mužů, stále jsou závislé na telenovelách. Tak jsem si tak povzdechl a řekl: Konečně maj šanci a oni chtěl ...telenovelu :-) :-) :-)

Malá ochutnávka:
Víte, hodně děvčat včetně mě sledovalo seriál „A svět se točí“. Vím, že to asi zní hloupě, ale říkaly jsme si, že byste mohly navázat tam, kde některé zápletky skončily....a zahrát nám to.

Tak že toliko k odbourávání mýtů o pohlaví. Místo Pirátů z Penzance chceme barmana a Kate. Dá se říci, že je to trochu vtipné a možná bych z toho vyvodil i myšlenku, že o tomto potulném divadle neslyšíme naposledy. Styl kresby Paula Chadwicka je trochu umírněnější a ladnější než ten od Pia Guerra.

Citát: Víte, kdo byla nejznámější herečka za dob Shakespeara?