Co peklo schvátí...

Povídka od: Joe Hill (pseudonym)
Z knihy: Zlatý věk


Popis není zatím k dispozici.

Komentáře (2)

Přidat komentář

Lenka.Vílka
06.01.2023 4 z 5

Neb crossover se Sandmanem...

Vyprávění to nebylo špatné, jenom...něco mi v tom chybělo. Nápad byl dobrý, protože co se řeklo minule, bylo dost drsné a všechny to trápilo. Jenže, když se dostanete do pekla, dá se to nějak změnit?

Tenhle crossover fungoval dobře. Přeci jen, vždycky je lepší číst něco, u čeho víte, co se děje na obou stranách. Byť ne pokaždé je neznalost na vině čtenáře, pokud beru v potaz české končiny. Tady mi přišlo, že se děj dal hezky pochopit, ale spíš těm, kdo nečetli Sandmana. Těžko si představit někoho, kdo si jako první přečte Zlatý věk a teprve potom sérii Zámek a klíč, že...nebo jenom tenhle poslední příběh, protože má rád Sandmana...

Tady je to napsané vážně citlivě a hezky zakomponované. Moc dojemný byl samozřejmě konec :)

Terva
16.09.2022 4 z 5

„Vážně potřebuješ vidět,
jak se smažím, otče?
Nebo snad chceš vědět,
jak se mi daří
...v Pekle?“

Tato povídka nepřímo navazuje na válečný, pekelný a krvavý příběh nazvaný „...jak vojska bledých čet...“. Opravdu, velmi zajímavé spojení se Sandmanem. Inu, co Peklo schvátí... . Zde se objevuje klíč zvaný „Ohněstrojný“. Ale, abych napsal pravdu, tahle povídka mě zas tak moc nevzala. Je v ním moc mluvení až jsem se v tom ztrácel. Jak jsem se na Sadmana těšil, tak jsem zklamaný. Ale opět musím pochválit uchvacující kresbu.

Citát: Snažím se najít cestu do Pekla. Mám co do činění s Ďáblem.