Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl podobné
Petr Klíma
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen.... celý text
Podobné knihy (3)
Zdravý a levný stůl Dagmar LánskáNěkolik set receptů zaměřených na známou i méně známou zeleninu. více
Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Renata Zlatá
Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, k... více
Jaro - Svěží jídla ze sezonních surovin kolektiv autorů
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdet... více
Autorovy další knížky
2017 | Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl |
2019 | Luštěninová kuchařka |
2021 | Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty |