Recepty z jednoho hrnce - 130 receptů podobné

Recepty z jednoho hrnce - 130 receptů https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85671/recepty-z-jednoho-hr-85671.jpg 5 1 0

Také se vám nechce vařit zvlášť polévku, hlavní jídlo a přílohu? Trendem dnešní moderní světové kuchyně je připravovat pokrmy jednoho chodu – z jednoho hrnce. Tato jídla si vás určitě získají, neboť jsou poměrně rychlá, praktická a nemusíte nic složitě vymýšlet. Navíc jsou chutná a hodnotná.

Podobné knihy (7)

Jídla z jednoho hrnce Jídla z jednoho hrnce Aleksandra Chomicz

Jednoduché a rychlé recepty pro "polská" jídla z jednoho hrnce. V příručce je obsaženo více než sto receptů pocházejících nejen z polské kuchyně, ale i evropské (ze států kolem Středozemního moře), z Dálného východu a o... více


Jídla z jednoho hrnce Jídla z jednoho hrnce kolektiv autorů

Pestrý výběr jídel pro každou chuť rozdělen do čtyř kapitol - Jarní polévky,Jídla pro letní dny,Podzimní jídla,Vydatné zimní polévky.Bylo vydáno v rámci edice - Rychlé recepty-zaručený úspěch více


Vaříme v jednom hrnci Vaříme v jednom hrnci Zdeněk Pelc

200 receptů. Receptář rychlých pokrmů z jednoho hrnce. více


Lahodná jídla z jednoho hrnce Lahodná jídla z jednoho hrnce Kate McMillan

Ideální kniha pro všechny, kteří chtějí, jen s minimem námahy, dopřát sobě a svým blízkým lahodná a hřejivá jídla. 70 receptů na těstoviny, šťavnatá masa v hustých omáčkách i lehká zeleninová jídla vám poskytnou mnoho in... více


Jídla z jednoho hrnce Jídla z jednoho hrnce Enkhuizen Minkowski

Nejcharakterističtějším rysem „vaření z jednoho hrnce“ je prolínání chutí – každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato knih... více


Jedlá z jedného hrnca Jedlá z jedného hrnca Anne Wilson

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Pokrmy z jednoho hrnce Pokrmy z jednoho hrnce kolektiv autorů

Syté polévky • Rychlé restované pokrmy • Snadná zapečená jídla Polévky, guláše, restovaná zelenina, rychlé večeře - při vaření v jednom hrnci se chutě promíchají, propojí, rozvinou, a proto patří takto uvařené pokrmy k n... více