Lahodná jídla z jednoho hrnce

Lahodná jídla z jednoho hrnce https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328334/bmid_lahodna-jidla-z-jednoho-hrnce-lhd-328334.jpg 3 2 1

Ideální kniha pro všechny, kteří chtějí, jen s minimem námahy, dopřát sobě a svým blízkým lahodná a hřejivá jídla. 70 receptů na těstoviny, šťavnatá masa v hustých omáčkách i lehká zeleninová jídla vám poskytnou mnoho inspirace pro každou příležitost.

Kuchařky
Vydáno: , Esence
Originální název:

Simply one pot


více info...

Přidat komentář

Tyrkysová
29.05.2018 4 z 5

Lahodná jídla z jednoho hrnce jsou zpracována pro mě ideálním formátem – každý recept je uveden na samostatné stránce, na jejímž protějšku je velká fotografie. Postup přípravy je pak vždy podrobně a srozumitelně rozepsán.
V kuchařce najdete celkem 70 receptů, oproti mému očekávání se ale ne vždy jedná o zcela „kompletní jídlo“ – u některých musíte dodat ještě přílohu, což je z mého pohledu „druhý hrnec“. Příprava některých jídel navíc také předpokládá již předpřipravené suroviny (například předem uvařené těstoviny), některé pokrmy se ještě po uvaření zapékají – takže opět „hrnec navíc“. To je ale asi tak jediné, co bych mohla vytknout :-)