Hovězí maso podobné
Věnek Baudyš
Maso patří mezi biologicky hodnotné potraviny pro vysoký obsah plnohodnotných bílkovin. Jednotlivé druhy masa se od sebe liší především již obsahem zmíněných bílkovin, tuku, vitamínů, nerostných látek a také chutí. Hovězí maso upoutá naši pozornost zejména nízkým obsahem tuku a značně vysokým obsahem bílkovin.
Podobné knihy (4)
Hovězí maso kolektiv autorůPár receptů pouze s hovězím masem. více
Recepty z hovězího masa - tradiční i nové Pavla Michňová
Bohatý výběr jídel připravený z oblíbeného a všestranně použitelného hovězího masa. Obsahuje výborné nápady, které určitě stojí za to vyzkoušet, a možná zde najdete i zcela nová jídla, které dosud nemáte ve svém kuchařsk... více
Hovězí maso kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Bifteky a jiné speciality z hovězího masa kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1985 | Guláš pokaždé jinak |
1990 | Vepřové maso |
1992 | Sójové maso |
1989 | Hovězí maso |
2001 | Pochoutky z pánve |
Kniha Hovězí maso je v
Knihotéce | 2x |