Kara9 Kara9 oblíbené citáty

☰ menu

Matematika je jediný skutečně zaručený způsob, jak se zbláznit.
Albert Einstein

Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!
Albert Einstein

Žena potřebuje muže stejně jako ryba kolo.
Stephen King

Vlasy měl buď černé nebo velmi tmavě hnědé. Vousy měl určitě černé, zářivě v nich vyvstávaly první bílé nitky. Na sobě měl džíny, tričko s nápisem Ramones a Raketa Rusku a Gabba-Gabba-Hej. Vypadal, že se začína zakulacovat středním věkem, ale ještě nebyl tlustý. Byl vysoký a smrttelně bledý jako Roland. Eddieho nijak zvlášť nepřekvapilo, že Stephen King vypadá jako Roland.
Stephen King

Samota. Ano, to je to klíčové slovo, nejhorší v anglickém jazyce. Vražda se mu nevyrovná a peklo je jen chudým synonymem.
Stephen King

Člověk vyroste, dospěje a nezbývá mu než si zvyknout, že život pro něj přichystal mnohem míň, než v kolik doufal, že automat na sny má na sobě velkou ceduli s nápisem MIMO PROVOZ.
Stephen King

...život je jako páteční díl televizního seriálu. Dá vám iluzi, že všechno spěje ke konci, a potom v pondělí začnou stejné sračky.
Stephen King

Autoři takových příběhů, napsal jednou v dopise vydavatelům Červené knihovny, jsou jedním z mála opravdu přesvědčivých argumentů, svědčících ve prospěch povinné genetické kontroly populace.
Stephen King

Amatéři sedí a čekají na inspiraci, zbytek nás se prostě zvedne a jde pracovat.
Stephen King

.....já chci prostě říct,že mluví jen v klišé.Znáš to slovo?To je to,co říkají nebo čemu věří lidé,kteří přemýšlejí málo nebo vůbec ne.
Stephen King

Každý z nás musí zemřít, není vyjímky, já vím, ale občas, ach bože, Zelená míle je tak dlouhá ...
Stephen King