Juli123 Juli123 oblíbené citáty

☰ menu

Možná si můžete dovolit čekat. Možná před sebou máte nějaké zítra. Možná před sebou máte tisíc zítřků, nebo tři tisíce, nebo deset, tolik času, že se v něm můžete koupat, válet se v něm, propouštět ho mezi prsty jako mince. Tolik času, že jím můžete plýtvat. Ale pro některé z nás je jen dnes. A fakt je ten, že to člověk nikdy neví. (Chvíle před koncem - Sam)
Lauren Oliver

Slova mají moc nás měnit.
Judith Rumelt

Miluju tvůj úsměv, když ani nevíš, že se usmíváš. Miluju tvoje věčně rozcuchané vlasy. Miluju na tobě, že se lidem díváš do očí o chviličku déle, než je nutné. A miluju tvoje měsíčně šedé oči. Takže jestli si myslíš, že mi nepřipadáš dost atraktivní, tak jsi blázen, Simone. (Blue - Probuzení Simona Spiera)
Becky Albertalli

Jednoho dne potkáš chlapce, který se naučí znát, jakou květinu máš nejraději, jakou písničku máš nejraději, která sladkost je tvá nejoblíbenější. A pak nebude záležet na tom, jestli bude třeba chudý a nebude ti to všechno moct dát, protože si dal práci poznat tě lépe než kdokoliv jiný. Jenom takový chlapec si získá tvé srdce.
Leigh Bardugo

Pro dívku, která čte při baterce, vidí draky v oblacích, nejlépe se cítí ve světech, které nikdy neexistovaly, a ví, že magie je skutečná. Pro dívku, která sní. Pro tebe
Meagan Spooner

ZLOSIN je dobrý!
James Dashner

Jesliže četba nemá vliv na náš život, činy a myšlení, pak je škoda číst.
Anton Pavlovič Čechov

Přijímáme tu lásku, kterou si myslíme, že si zasloužíme. (Ten, kdo stojí v koutě)
Stephen Chbosky

„Vsadil bych se, že jsme se právě ocitli v pekle. U tebe jsem si vždycky myslel, že tam skončíš, Minho, ale u sebe jsem to nečekal. - Newt, Spáleniště“
James Dashner

Day - jako den. Každý den znamená nových čtyřiadvacet hodin. Každý den znamená, že je zas všechno možné. Žiješ pro okamžik, umíráš pro okamžik, prostě postupuješ den za dnem... Prostě se snažíš jít za světlem.
Marie Lu

Čtenář prožije tisíc životů, než zemře. Člověk, jenž nikdy nečte, prožije jen jeden.
George R. R. Martin