ivca0956 ivca0956 oblíbené citáty

☰ menu

Svět není továrna na splněná přání.
John Green

Existence brokolice rozhodně nijak neovlivňuje chuť čokolády.
John Green

Tohle mi vždycky přišlo absurdní, chtít být s někým jen proto, že je hezký. To je jako vybírat si cereálie k snídani podle barvy, a ne podle chuti.
John Green

Potřebujeme hodně statečnosti, abychom se postavili svým nepřátelům, stejně tolik ale i k tomu, abychom se postavili svým přátelům.
Joanne Rowling

Ve třech věcech jsem si byla úplně jistá.Za prvé, Edward je upír.Za druhé, část jeho osobnosti - a já nevím, nakolik silná ta část může být - prahne po mojí krvi.A za třetí, jsem do něj bezvýhradně a neodvolatelně zamilovaná
Stephenie Meyer

Normální hlasování, vítězí většina. Ovšem je to můj dům, takže pokud by mi názor většiny nebyl po chuti, stejně rozhodnu podle svého. (Hostitel)
Stephenie Meyer

A tak se lev zamiloval do jehňátka... To je ale hloupé jehňátko. To je ale šílený masochistický lev.
Stephenie Meyer

„Po osm dlouhých životů jsem nenašla nikoho, kvůli komu bych na planetě zůstala nebo ho chtěla následovat jinam. Nikdy jsem nenašla partnera. Proč teď? Proč ty? Nejsi stejného druhu. Copak ty můžeš být moje láska?“ (Wanda - hostitel)
Stephenie Meyer

„Čím to bylo, že po lásce lidí jsem toužila mnohem víc než po lásce svého vlastního druhu? Snad tím, že byla vrtošivá a vzácná? Duše nabízely lásku a pochopení všem. Netoužila jsem po něčem víc? Láska byla složitá, měla záhadná pravidla; někdo ji dostal zadarmo, jako Jamie, někdo si ji musel vysloužit trpělivostí a dřinou, jako Ian, nebo byla k uzoufání nedosažitelná, jako v Jaredově případě. Nebo je to všechno ještě jednodušší? Co když jde jen o to, že jako lidé umí vášnivě nenávidět, umějí stejně i bezvýhradně a ohnivě a z celého srdce milovat? Sama jsem nevěděla, proč tolik prahnu po lásce, zato teď, když jsem ji měla, mi bylo jasné, že stojí za všechnu tu dřinu a nebezpečí a utrpení, které jsem musela podstoupit. Láska byla všechno.“ (Hostitel - Poutnice)
Stephenie Meyer

"Tak dobrá!" vyštěkl jared. "Ale jestli se v noci pokusíš se mnou muchlovat... ta je s tebou konec, frajere!" Ian se zasmál. "Nechci vypadat namyšleně, ale mám-li být k tobě upřímný, Jarede, tak pokud bych už měl takové sklony, asi bych si uměl sehnat někoho lepšího." (HOSTITEL)
Stephenie Meyer

Damon: „Eleno, cítím se hrozně divně. Ale nic mě nebolí. Ještě ti musím říct... já vím, že už to víš... jak jsem se do tebe zamiloval... budeš na mě vzpomínat, viď? Nezapomeneš na mě?“ Elena: „Zapomenout na tebe? Jak bych mohla zapomenout?“ Damon: „Budeš na mě vzpomínat? Jenom že... že jsem jednou miloval – jenom jednou, opravdu, za celý život. Budeš si pamatovat, že jsem tě miloval? Kvůli tomu... můj život... za něco stál...“ (Upíří Deníky)
Lisa Jane Smith

Stěžovat si na rodiče někomu, kdo je nemá, je jako stěžovat si, že vás tlačí boty, někomu, kdo chodí bosý po střepech. - Moře klidu
Katja Millay

Byla jsem udělaná do svého instruktora. Udělaná do mého staršího instruktora. Musela jsem být mimo. Je o sedm let starší než já.
Richelle Mead

,,Můžeme ustupovat a navždy se nechat zahnat do kouta. Nebo můžeme vyjít ven a střetnout se s nepřítelem na místě a čase, který si určíme my sami. Ne oni." (Krvavý slib)
Richelle Mead

,,Všechno bude dobré. Střed vydrží." ,,Jak to víš?" ,,Protože ten střed jsme my" -Sydney a Adrian, Ohnivé srdce
Richelle Mead