Julinka679 Julinka679 komentáře u částí děl

☰ menu

Elektrický mravenec

Povídka je celkem zvláštní... Fakt, že hlavní hrdina zjistí, že je elektrický mravenec = organický robot je ještě pochopitelná; to, co se s ním na začátku děje ještě také ale od druhé poloviny je to hodně zmatené... Konec tomu taky moc nepomohl ale i tak si povídka zaslouží hodnocení "dobrý průměr" :-)

14.02.2018 3 z 5


Druhá série

Opět skvělá povídka. Zjišťuji, že Dickův styl psaní se mi hodně líbí i když jde o depresivní budoucnost. Minority Report se mi líbilo trochu více ale i tak je to velmi povedené dílo... Bohužel jak jsem u Minority Report až do konce netušila jak to dopadne tak tady to pro mě bylo jasné už dlouho před koncem, kdo je vlastně Druhá série. Ale ničemu to nevadilo. Děj byl plynulý, postavy zajímavé, jen ten konec byl depresivní.

11.02.2018 4 z 5


Menšinová zpráva / Minority Report

Moje první povídka od Dicka a naprosto skvělá. Takové téma mě baví a teď zvlášť od něj. Děj a všemožné zápletky byly napsány až mistrně, kdy jsem do poslední chvíle netušila jak to dopadne. Celou dobu jsem byla napjatá jako struna a četla jedním dechem... Spielbergovo filmové zpracování na druhou stranu nebylo nejhorší ale dle mého moc překombinované. Ale kdo by neodolal Tomu Cruisovi v hlavní roli?! :D Ten chlap prostě umí hrát!

11.02.2018 4 z 5