Zsofia Zsofia komentáře u knih

☰ menu

Proč ředitelé selhávají Proč ředitelé selhávají David L. Dotlich

Zájímavá knížka, která vám ukáže koho můžete v práci potkat. Knížku spíše než rady pro sebe vnímam jako návod jak pracovat s kolegama jednotlivých typů a jak se projevuje jejich chování. Pokud se jedná o nadřízeného nebo kolegu, který spadá do jedné z kategórií budete vědet co asi můžete čekat. Pokud se jedná o podříženého, knížka vám může pomoci ho návest tak aby chování, které ubližuje jak jeho kariéře tak firmě mohl korigovat.

13.02.2016 4 z 5


Makrobiotické nedělní vaření Makrobiotické nedělní vaření Dagmar Lužná

Další skvělá kuchařka. Jídla jsou naprosto užasné. Jednoduchá příprava s minimem surovin. Ovšem než začnete vařit doporučuji si přečíst úvod.

10.02.2016 5 z 5


Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad a nejen pro ně Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad a nejen pro ně Dagmar Lužná

Jako ostatně všechny knihy od autorky paní Lužné i tato je výborná a ne jenom pro děti. Jídla jsou velice jednoduchá, chutná a opravdu velice zdravá.

10.02.2016 5 z 5


Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany aneb Jak příjemně strávit čas s dětmi a ještě si pochutnat Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany aneb Jak příjemně strávit čas s dětmi a ještě si pochutnat Dagmar Lužná

Skvělá kniha. Najdete recepty, které jsou velice jednoduché a rychlé. Jsou tam recepty také bez pečení. Jedná se o pečení bez cukru, konzervantů a všecho co vám neprospívá. Doporučuji.

10.02.2016 5 z 5