vikibukacova vikibukacova komentáře u knih

☰ menu

Všechno bude fajn Všechno bude fajn Lenka Lanczová

Kniha je super. Plně jsem se vžila do role Lenky (hlavní hrdinka). Její kamarádka Jolana to s ní má těžké a zcela chápu její řešení. Kniha se mi celkově velmi líbila a lze se do ní velmi rychle a snadno začíst. Doporučuji.
Holky zažívají těžká období ve škole, ale i v rodině. válčí s matematikou a se suplujícím ředitelem u kterého je Lenka zapsaná jako známá firma. Zažijí soustředění v Krkonoších, kam jede samozdřejmě i Vítek, holkama vyvolený, krásný, straší idol do kterého jsou obědvě zamilované až po uši. Ale co udělají kvůli lásce ?
Krásná knížka. Doporučuji

29.12.2013


Potížistka Potížistka Lenka Lanczová

Tato knížka se mi velmi líbila. Hlavní aktérka prožívá velmi zajímavý život, i když je o dost let starší než já, zcela jsem se vžila do její postavy. Líbila se mi "barevnost" slov v knížce a jak autorka popisovala vše doslova. To se ve většině knížek nestává, že mám úplnou představu jak Šárka (hl. post.) vypadá nebo jak vypadal její přítel. Hlavní postava zažívá trable s rodinou a taky nepochopení sama sebe. Je to trochu smutné a děj končí dost překvapivě. Ačkoliv mně první stránky přišly nezajímavé a nemohla jsem se začíst, nakonec jsem knihu přečetla skoro najednou. "Potížistka" je velmi zajímavá a rozhodně ji doporučuji k přečtení.

16.09.2013